header-afbeelding
Samergo Inspiratie- en Netwerkevent

Anders denken en doen is noodzakelijk voor de toekomst van zorg en welzijn. Maar hoe doe je dat dan? Wat kunt ú morgen al anders doen?
Daar willen we het graag eens diepgravend met u over hebben tijdens het Samergo Inspiratie- en Netwerkevent op 22 september!

Trek uw stoute schoenen aan en ontdek praktische kansen voor hoe u het morgen al anders kunt doen! Dit alles in het stimulerende gezelschap van oude bekenden en nieuwe ontmoetingen. En natuurlijk een hapje en een drankje.

Wilt u graag op de hoogte blijven over het event? En een uitnodiging ontvangen zodra u zich kunt aanmelden? Geef dit dan aan via deze link.​

Voor wie ons nog niet kent:
Wij zijn Samergo. De Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) voor Zuid-Holland Zuid, Rijnmond en de gemeente Zuidplas. In 2021 ontstaan door de fusie van Steunpunt KOEL en ZorgImpuls.
Onze naam Samergo is een combinatie van samen en emergentie, oftewel 1+1=3. Daar helpen wij professionals, organisaties en netwerken dan ook mee. Voor de best mogelijke zorg, dichtbij en betaalbaar voor iedereen. Met als doel gezonde inwoners.

Meer weten? Neem contact op met info@samergo.nl

Marconistraat 16 Etage 9 3029 AK, ROTTERDAM

IJsselmeer 34 Etage 1 3332 EX Zwijndrecht

010 – 24 10 222 info@samergo.nl KvK nummer: 24354313