header-afbeelding
Prikbord
Getoond: 1-16 van 16 resultaten.
 • Te huur praktijkruimte

  11 mei 2022 Aanmelder: Tiana van der Pol

  Zoek je een praktijkruimte waar je met meerdere disciplines zelfstandig je werk kunt doen? Per direkt  zijn kamers beschikbaar In Paramedisch Centrum Oranjewijk te Barendrecht.

  Wat? Wij hebben ruimtes beschikbaar op de 1e en 2e etage voor minimaal 2 dagdelen per week. 

  Waar? Het centrum is...

  Lees meer

  Zoek je een praktijkruimte waar je met meerdere disciplines zelfstandig je werk kunt doen? Per direkt  zijn kamers beschikbaar In Paramedisch Centrum Oranjewijk te Barendrecht.

  Wat? Wij hebben ruimtes beschikbaar op de 1e en 2e etage voor minimaal 2 dagdelen per week. 

  Waar? Het centrum is gevestigd in de nabijheid van het treinstation van Barendrecht en heeft eigen (gratis) parkeerplaats.

  Wanneer? Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

  Interesse? Leuk! Neem contact met mij op voor meer informatie.

  Lees minder
  Contactpersoon: B. van der Pol Website: http://n.v.t. Telefoonnummer: 0622795568
 • Sfeervolle praktijkruimtes te huur voor zorgprofessionals Nieuwerkerk a/d IJssel

  8 april 2022 Aanmelder: Marjan Imminkhuizen

  Heb je een praktijk als zorgverlener en ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte om cliënten te ontvangen? In Met Stip in Nieuwerkerk a/d IJssel kun je per (vaste) dag of dagdeel een ruimte huren. Parkeren voor de deur, op loopafstand van het station. Samenwerking met collega's in het pand is mogelijk. Gezamelijk...

  Lees meer

  Heb je een praktijk als zorgverlener en ben je op zoek naar een sfeervolle ruimte om cliënten te ontvangen? In Met Stip in Nieuwerkerk a/d IJssel kun je per (vaste) dag of dagdeel een ruimte huren. Parkeren voor de deur, op loopafstand van het station. Samenwerking met collega's in het pand is mogelijk. Gezamelijk gebruik van wachtkamer. Zie de website voor een impressie van de kamers.  

  Lees minder
  Contactpersoon: Marjan Imminkhuizen Website: https://www.metstip.nl/impressie/ Telefoonnummer: 0649797362
 • Praktijkruimte in Rotterdam/Schiedam gezocht

  29 maart 2022 Aanmelder: Asia Piechowiak

  We zijn fysiotherapeuten en zoeken een nieuwe (extra) locatie. 

  Heeft u ruimte in de aanbieding neem dan contact met ons op.

  Contactpersoon: Asia Piechowiak Website: http://www.fysiowemove.nl Telefoonnummer: 0648156547
 • Dietiste zoekt samenwerking huisarstenpraktijk!

  24 maart 2022 Aanmelder: izabela samuel

  Beste Huisartsenpraktijk,

  Wegens uitbreiding zijn wij namens dietistenpraktijk Samen Sterk op zoek naar een samenwerking met huisartsenpraktijken!

  Ben jij er 1 of ken jij er 1, bel mij dan gerust op om alles verder te bespreken .

   

  Groeten

  Izabela Samuel

  Contactpersoon: izabela Samuel Website: http://www.samen-sterk.com Telefoonnummer: +31613531140
 • Praktijkruimte te huur Rotterdam Zuid (gratis parkeren)

  7 maart 2022 Aanmelder: Robert Bruining

  Wij hebben per direct een grote behandelruimte beschikbaar voor de verhuur in onze ergotherapiepraktijk in Rotterdam Zuid, wijk Zuidwijk.

  De praktijk

  De praktijk is onlangs nieuw geopend en heeft een verzorgde, warme uitstraling waardoor het een fijne plek is om te werken maar ook voor cliënten...

  Lees meer

  Wij hebben per direct een grote behandelruimte beschikbaar voor de verhuur in onze ergotherapiepraktijk in Rotterdam Zuid, wijk Zuidwijk.

  De praktijk

  De praktijk is onlangs nieuw geopend en heeft een verzorgde, warme uitstraling waardoor het een fijne plek is om te werken maar ook voor cliënten om binnen te komen. Na binnenkomst stap je meteen de wachtkamer in welke is voorzien van een koffiehoek en handwas gelegenheid voor cliënten. In de hal bevindt zich tevens een ruim toilet. De praktijk heeft 3 behandelkamers waarvan 2 gebruikt worden door Ergotherapie Rotterdam. Tevens draait de Orthopedisch Instrumentmaker eens per week zijn spreekuur in de praktijk. Vanuit de hal kom je via een trap van 5 treden op de bovenverdieping welke is ingericht als personeelskamer/overlegkamer en is voorzien van een complete keuken. Hier is tevens nog een personeelstoilet. Het pand is voorzien van camera’s aan de buitenzijde en binnen alleen in de wachtkamer. Middels een monitor in iedere behandelkamer kun je zien wie er binnen komt.

  De behandelkamer

  De grootste behandelkamer van 22 m2 is momenteel geheel beschikbaar. De ruimte is vierkant en 1 zijde is een grote raampartij met ramen tot het plafond van 3.40 hoog. Alle ramen zijn voorzien van nieuwe witte houten luxaflex.

  In overleg is het mogelijk om de ramen te voorzien van bestickering om de zichtbaarheid te vergroten. De ruimte naar eigen wens in te richten, maar je kunt gebruik maken van enkele meubels. 

  Bereikbaarheid

  De praktijk is goed bereikbaar en makkelijk te vinden de ruimte opzet en brede stoep. Je kunt in de hele wijk gratis parkeren!

  De bushalte en metrostation zitten op loopafstand, bushalte Slinge/Asterlo (150 meter) en metrostation Slinge  (500 meter).

  De praktijk ligt in een winkelgebied met oa. een Albert Heijn (100 meter) en de markt.

  Tarief

  Bij voorkeur zijn we op zoek naar een fulltime huurder. Bij fulltime bezetting van de behandelkamer is de huurprijs 1250 euro. Dit is inclusief gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes.

  De servicekosten bedragen 245 euro per maand (wifi, gebruik koffiecorner voor cliënten, verbruiksartikelen, schoonmaak algemene ruimtes, water en elektriciteit, 1x per maand glazenwasser en overige kosten)

  Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is? Neem dan voor vragen of interesse gerust contact op om een keer langs te komen.

  .

   

  Lees minder
  Contactpersoon: Robert Bruining Website: http://www.ergotherapierotterdam.nl Telefoonnummer: 0612430133
 • Praktijk in IJsselmonde met ‘tiepies’ Rotterdamse aanpak zoekt dito huisarts!

  23 februari 2022 Aanmelder: Priscilla van den Blink

  Praktijk in IJsselmonde met ‘tiepies’ Rotterdamse aanpak zoekt dito huisarts!
  parttime of fulltime | hidha of waarnemer

  Wij zijn:
  Odedokter, een levendige, goed georganiseerde en geaccrediteerde huisartsenpraktijk met een echte Rotterdamse aanpak; we werken gezamenlijk voor onze patiënten en...

  Lees meer

  Praktijk in IJsselmonde met ‘tiepies’ Rotterdamse aanpak zoekt dito huisarts!
  parttime of fulltime | hidha of waarnemer

  Wij zijn:
  Odedokter, een levendige, goed georganiseerde en geaccrediteerde huisartsenpraktijk met een echte Rotterdamse aanpak; we werken gezamenlijk voor onze patiënten en hebben het hart op de tong. Onze praktijk kenmerkt zich door een goed op elkaar ingespeeld team en een hoge kwaliteitsstandaard. Patiënten kunnen altijd snel terecht, we zijn telefonisch goed bereikbaar, bieden ruime behandeltijden en ook onze online zorgverlening is goed geregeld. Onze werkdagen beginnen we met een gezamenlijke dagstart en eindigen we met een dagstop. Vlak vóór de lunch hebben we een bezinningsmoment. Zo zorgen we dat we dagelijks zo volledig mogelijk opgeladen en ontladen zijn. We werken met Medicom.

  Jij bent:
  Integer, gestructureerd, stressbestendig en vooral een netwerker die graag samenwerkt. Wellicht sta je er voor open om in de toekomst samen aan het roer van de praktijk te staan.

  Interesse?
  Stuur je brief en CV naar: Odedokter, t.a.v. Robert Odekerken, Kerstendijk 155, 3079 ET Rotterdam. Of bel met Robert Odekerken: 06-44183396. Check ook onze website: www.odedokter.nl.

  Lees minder
  Contactpersoon: Robert Odekerken Website: http://www.odedokter.praktijkinfo.nl Telefoonnummer: 010-4833646
 • Vacature doktersassistente in Rotterdam West

  31 januari 2022 Aanmelder: Eelke Groen

  Voor onze huisartsenpraktijk in Delfshaven zijn wij op zoek naar een doktersassistente voor 3 dagen per week.


  Onze praktijk bevindt zich in het westen van Rotterdam. Wij hebben een multiculturele patiëntenpopulatie wat jouw werk afwisselend en uitdagend maakt. Geen dag is hetzelfde.

  Ons...

  Lees meer

  Voor onze huisartsenpraktijk in Delfshaven zijn wij op zoek naar een doktersassistente voor 3 dagen per week.


  Onze praktijk bevindt zich in het westen van Rotterdam. Wij hebben een multiculturele patiëntenpopulatie wat jouw werk afwisselend en uitdagend maakt. Geen dag is hetzelfde.

  Ons team bestaat uit twee vaste en ervaren huisartsen, een waarnemend huisarts, een huisarts in opleiding, drie doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ.

  Als doktersassistente ben je de spin in het web van onze praktijk. Je bent het aanspreekpunt voor de patiënten, je hebt je eigen spreekuur en ondersteunt de praktijk op het gebied van organisatie.
  Kortom, alles wat je hebt geleerd in je opleiding kun je bij ons toepassen.

  Wij ondersteunen jou in extra scholingen en persoonlijke ontwikkeling.

  Wij zoeken een collega die ons team vast wil komen versterken en klaar is voor een uitdaging. Ervaring is uiteraard fijn maar ook zonder ervaring ben je van harte welkom.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem graag contact met ons op.

   

   

  Lees minder
  Contactpersoon: Tom Spruit of Eelke Groen Website: http://www.Tussendijken.com Telefoonnummer: 010-476 33 19
 • Gezocht: Stageplek POH-GGZ

  21 december 2021 Aanmelder: Simran Rangai

  Vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie krijg ik de kans om een POH-GGZ certificaat te behalen. Hiervoor ben ik opzoek naar een stageplek waarbij ik mee kan kijken met een POH-medewerker en uiteindelijk zelfstandig te werk kan gaan. Het betreft een stage van 360 uur dat zal plaatsvinden tussen Januari 2022 en...

  Lees meer

  Vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie krijg ik de kans om een POH-GGZ certificaat te behalen. Hiervoor ben ik opzoek naar een stageplek waarbij ik mee kan kijken met een POH-medewerker en uiteindelijk zelfstandig te werk kan gaan. Het betreft een stage van 360 uur dat zal plaatsvinden tussen Januari 2022 en Juli 2022. De dagen in de week dat ik stage kan lopen zijn flexibel, zolang het 16 uur per week is. 

   

  Over mij

  Ik ben Simran Rangai en momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Het vierde studiejaar staat in teken van de minors en afstuderen. De minors die ik gekozen heb zijn: jeugdhulpverlening (behaald) en kortdurende interventies. Naast dat ik naar school ga werk ik voor de GGD als bron- en contactonderzoek medewerker en werk ik als vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland.  Tijdens mijn studie heb ik ook relevante werkervaring opgedaan; in studiejaar twee heb ik een jaar lang stagegelopen bij een orthopedagogisch didactisch centrum en in studiejaar drie heb ik stagegelopen bij Slachtofferhulp Nederland als emotionele ondersteuner. 

   

  Heeft u de gouden tip voor mij om aan een stageplek te kunnen komen, heeft u meer informatie nodig of wilt u mijn uitgebreide CV zien? Dan kunt u contact met mij opnemen via de onderstaande gegevens. Ik ben telefonisch heel de dag bereikbaar. 

  Lees minder
  Contactpersoon: Simran Rangai Telefoonnummer: 06-13189699
 • Doktersassistent(e) | 2-4 dagen | 17-34u | per direct

  7 december 2021 Aanmelder: Priscilla van den Blink

  In onze solopraktijk waar we in een ongedwongen, open sfeer met elkaar samenwerken, zoeken we per direct een collega, liefst afgestudeerd. Aantal uren is bespreekbaar. Vernieuwing, ontwikkeling en net even anders dan anders kenmerkt onze dynamiek. Kom je met ons kennismaken?

  De volledige vacaturetekst vind...

  Lees meer

  In onze solopraktijk waar we in een ongedwongen, open sfeer met elkaar samenwerken, zoeken we per direct een collega, liefst afgestudeerd. Aantal uren is bespreekbaar. Vernieuwing, ontwikkeling en net even anders dan anders kenmerkt onze dynamiek. Kom je met ons kennismaken?

  De volledige vacaturetekst vind je o.a. op:

  https://www.doktershuisrandweg.nl/ >> scroll naar beneden

  https://www.linkedin.com/hiring/jobs/2803361271/detail/

  Graag zien wij je motivatie + CV tegemoet. Hopelijk tot snel!

  Lees minder
  Contactpersoon: Priscilla van den Blink Website: http://www.doktershuisrandweg.nl Telefoonnummer: 06-15221423
 • Balie-/administratief medewerkster gezocht (parttime)

  13 oktober 2021 Aanmelder: Nanda de Groot

  Balie-/administratief medewerkster gezocht ( PARTTIME ) voor onze praktijk te Rotterdam.

  http://mcvsa.nl/

  Functieomschrijving: 
  Het bemannen van de receptie met alle daarbij  behorende administratieve taken.  

  Werkzaamheden:  
  •    Telefoon beantwoorden, afspraken...

  Lees meer

  Balie-/administratief medewerkster gezocht ( PARTTIME ) voor onze praktijk te Rotterdam.

  http://mcvsa.nl/

  Functieomschrijving: 
  Het bemannen van de receptie met alle daarbij  behorende administratieve taken.  

  Werkzaamheden:  
  •    Telefoon beantwoorden, afspraken maken en vragen beantwoorden
  •    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten
  •    Administratief werk : facturen maken, mail beantwoorden, archief bijhouden enz.

  Wat zoeken wij: 
  Een representatieve, vlotte, positieve, stressbestendige, communicatief sterke teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel en computervaardigheden 
  Wat bieden wij: 
  •    Een afwisselende, veelzijdige functie bij een gezellig team 
  •    Een marktconform salaris 
  •    Een parttime dienstverband van 2 dagen (18 tot 20 uur) 

  Spreekt deze baan jou aan of heb je vragen stuur dan een mailtje t.a.v dhr D. Scheele naar
  info@mcvsa.nl
   

  Lees minder
  Contactpersoon: D. Scheele Website: http://www.mcvsa.nl Telefoonnummer: 0104659315
 • GC Katendrecht is op zoek naar een POH-GGZ met affiniteit Jeugd

  17 september 2021 Aanmelder: Ellen Schaar

  In ons Gezondheidscentrum Katendrecht zien we een groeiende behoefte aan ondersteuning bij klachten als depressie, angst, psychose en verslaving. Als POH-GGZ ondersteun je de eindverantwoordelijke huisarts. Samen helpen jullie mensen om hun problemen helder te krijgen en zichzelf te herpakken, liefst voordat ze...

  Lees meer

  In ons Gezondheidscentrum Katendrecht zien we een groeiende behoefte aan ondersteuning bij klachten als depressie, angst, psychose en verslaving. Als POH-GGZ ondersteun je de eindverantwoordelijke huisarts. Samen helpen jullie mensen om hun problemen helder te krijgen en zichzelf te herpakken, liefst voordat ze zwaardere GGZ nodig hebben. Dat doe jij met je eigen GGZ-spreekuur, beperkte behandeling en doorverwijzen indien nodig. 

  Wil jij jezelf ontwikkelen in de geestelijke gezondheidszorg en mensen helpen zichzelf weer op de rails te krijgen? Zou je willen werken in de mooiste stad van Nederland? Dan is deze vacature iets voor jou! 

  Van jou vragen we:
  •    Dat je mensen helpt om hun problemen helder te krijgen, en ze voorlicht over oorzaken en mogelijke oplossingen.
  •    Kortdurende behandeling of begeleiding geven.
  •    Dat je zelfstandig jouw eigen spreekuur runt, huisbezoeken doet en doorverwijst.
  •    Goede samenwerking met de huisarts en je directe collega’s.

  Werken bij ons betekent:
  •    Een goed ingerichte werkplek en spreekruimte.
  •    Onderdeel zijn van een hecht team dat naar elkaar omkijkt. 
  •    Ruimte en steun om aan je eigen rol te bouwen. 
  •    Regelmatig sparren met de andere POH-GGZ  binnen Gezond op Zuid. 
  •    Een populatie van zo’n 4000 patiënten om zorg voor te dragen.

  Functie-eisen:
  •    Je kunt met veel profielen POH-GGZ worden. Bijvoorbeeld met een HBO- of WO-diploma van een GGZ-opleiding (zoals psychologie ).
  •    Minstens 3 dagen per week beschikbaarheid.
  •    Geen eis, wel een pré: je hebt interesse in het werken met jeugd.

  Arbeidsvoorwaarden en meer:
  •   We bieden je een marktconform salaris en fijne arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg.
  •   Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. We hopen de samenwerking daarna om te zetten in een vast contract.
  •   Bij aanstelling vragen wij om een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) en referenties.

  Adres:
  Wodanstraat 11 in Rotterdam.

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan vóór 30 september 2021 contact met ons op. Hieronder vind je alle manieren waarop je ons kunt bereiken. Je krijgt altijd een reactie.

  Bel of app Karin Bontje (P&O): 0634196404 of stuur een email: kbontje@gezondopzuid.nl. Of stuur je motivatie en CV tav Karin Bontje naar Stichting Gezond op Zuid, Sandelingplein 16E 3075 AG Rotterdam.

  Lees minder
  Contactpersoon: Karin Bontje Website: http://www.werkenbijgezondopzuid.nl Telefoonnummer: 06-34196404
 • Te huur: Praktijkruimte in Barendrecht

  16 september 2021 Aanmelder: J.K. Broer

  Voor onze nieuwe praktijklocatie in Barendrecht (Carnisselande) zijn we op zoek naar een discipline om onze praktijkruimte mee te delen. We gebruiken de ruimte maandag t/m woensdag, dus deze is donderdag t/m zaterdag nog beschikbaar. Gebruik is mogelijk van 08.00 - 22.00 uur. Onze voorkeur gaat uit naar 1 partij om...

  Lees meer

  Voor onze nieuwe praktijklocatie in Barendrecht (Carnisselande) zijn we op zoek naar een discipline om onze praktijkruimte mee te delen. We gebruiken de ruimte maandag t/m woensdag, dus deze is donderdag t/m zaterdag nog beschikbaar. Gebruik is mogelijk van 08.00 - 22.00 uur. Onze voorkeur gaat uit naar 1 partij om mee samen te werken. De huur is inclusief GWL, koffie en thee, internet, gebruik en schoonmaak van de wachtkamer & toilet en andere kosten. De praktijk is uitgerust met sta-zit bureau met bureaustoel en stoelen voor de cliënten. De behandelkamer is ingericht in 'huiskamersfeer'. Indien gewenst kunnen we ook een behandelbank regelen. Bij vragen of interesse: Neem contact op via Whatsapp of mail! 

  Lees minder
  Contactpersoon: J.K. Broer Telefoonnummer: 0628038753
 • Vacature: manueel therapeut (i.o.] - 2 dagen / dagdelen

  17 augustus 2021 Aanmelder: Tomas de Hoog

  Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Mariastraat midden in het centrum van Rotterdam. Rotterdam CS is lopend in ongeveer 5 minuten bereikbaar. Dit deel van het centrum is een oude volkswijk met een divers aanbod van patiënten. De “echte stadse mix” komt voorbij, van hoogopgeleide zakenmensen tot...

  Lees meer

  Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Mariastraat midden in het centrum van Rotterdam. Rotterdam CS is lopend in ongeveer 5 minuten bereikbaar. Dit deel van het centrum is een oude volkswijk met een divers aanbod van patiënten. De “echte stadse mix” komt voorbij, van hoogopgeleide zakenmensen tot migranten en alles er tussenin. Het is een gezondheidscentrum met een decennialange en sterke binding met de wijk. Maar er is ook erg veel aanloop uit alle hoeken van de stad, met name uit de rest van het centrum.

  De laatste jaren is onze praktijk gegroeid. Er bleek na een waarneming afgelopen winter meer dan genoeg aanbod te zijn voor 2 dagen manuele therapie en we willen daarom deze specialisatie graag hier in de praktijk toevoegen.

  Wij bieden:

  • Een ontspannen, maar boeiende werkomgeving.
  • Prettige, flexibele en sociale collega’s.
  • Marktconform salaris.
  • Werkdagen en tijden in overleg.
  • De mogelijkheid een volledige FTE te ontwikkelen met alle ondersteuning die daarbij komt kijken.
  • ZZP en loondienst zijn beide bespreekbaar.
  • Startdatum bij voorkeur rond 1 oktober 2021.

  Wij zoeken:

  • Een derde/ laatste jaar of afgestudeerd manueel therapeut die ons team kan komen versterken voor in ieder geval 2 dag(del)en per week. Onze verwachting is dat er meer uren werk zal zijn. Het doel is om binnen 1 jaar een volledige FTE te vullen.
  • Je bent BIG-geregistreerd fysiotherapeut.
  • Je hebt een open, flexibele persoonlijkheid en kunt goed met andere culturen omgaan.

  Heb je interesse? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 15 september naar: fysio@gcmariastraat.nl

  Lees minder
  Contactpersoon: Tomas de Hoog Website: http://www.fysiomariastraat.nl Telefoonnummer: 010-4362127
 • POH-Somatiek gezocht, per 1 oktober 2021, Rotterdam

  9 augustus 2021 Aanmelder: Pieter de Bos

  Onze zorggroep bestaat uit 5 huisartspraktijken. In het midden ligt ons pand Aristo-6. Daar werken  onze 3 POH-ers somatiek, een verpleegkudig specialist ouderen en drie POH-ers GGZ. Verder zijn tevens de Star, dietisten, pedicure, podotherapeut, psycholoog basis GGZ en het wijkteam gehuisvest in het pand. Dit...

  Lees meer

  Onze zorggroep bestaat uit 5 huisartspraktijken. In het midden ligt ons pand Aristo-6. Daar werken  onze 3 POH-ers somatiek, een verpleegkudig specialist ouderen en drie POH-ers GGZ. Verder zijn tevens de Star, dietisten, pedicure, podotherapeut, psycholoog basis GGZ en het wijkteam gehuisvest in het pand. Dit faciliteert de onderlinge samenwerking. De huisartsen komen meermalen per week langs voor allerlei vormen van overleg. Op dinsdag of woensdag is er multidisciplinair overleg.

  Aantal uren 26/week,  bespreekbaar meer of minder.

  Lokatie, Aristotelesstraat 6a 3076 BD Rotterdam

  POH-S opleiding vereist, ervaring met Medicom is een pré,

  Wij bieden een uitdagende en interessante functie in een multidisciplinair centrum.Een zelfstandige baan met ruimte voor scholing en ontwikkeling. Vrijheid in het kiezen wanneer je vakantie opneemt. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsen zorg.

  Lees minder
  Contactpersoon: Pieter de Bos Website: https://www.smitenvanderwereld.nl/ Telefoonnummer: 0620448137
 • Enthousiaste doktersassistent(e)

  25 mei 2021 Aanmelder: Hilde Pereboom

  Als huisartsenpraktijk van Gezondheidscentrum Zevenkamp zoeken wij per 1 oktober een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) voor 3 à 4 dagen per week. 

  Wij hebben een gezellige praktijk met zes huisartsen, negen doktersassistentes, drie poh-somatiek en drie poh-ggz. Wij zijn een enthousiast team...

  Lees meer

  Als huisartsenpraktijk van Gezondheidscentrum Zevenkamp zoeken wij per 1 oktober een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) voor 3 à 4 dagen per week. 

  Wij hebben een gezellige praktijk met zes huisartsen, negen doktersassistentes, drie poh-somatiek en drie poh-ggz. Wij zijn een enthousiast team waar veel werk wordt verzet om de zorg kwalitatief zo goed mogelijk en laagdrempelig aan te bieden.
  Je werkzaamheden zullen bestaan uit triage aan de telefoon en balie en werkzaamheden in het lab zoals bv bloedprikken, wratten aanstippen of oren uitspuiten. Het is handig als je bekend bent met Medicom.
  Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een brief met CV naar Hilde Pereboom, centrumdirecteur, h.pereboom@gczevenkamp.nl

  Lees minder
  Contactpersoon: Hilde Pereboom Website: http://www.gczevenkamp.nl Telefoonnummer: 010-4551677
 • Praktijkruimte te huur in Rotterdam (Charlois)

  14 april 2021 Aanmelder: Jilles in't Veld

  In gezondheidscentrum ‘de Roerdomp’ aan de Roerdomplaan in Rotterdam Charlois bieden wij u een flexibel inzetbare ruimte. Ideaal voor personal trainingssessies of behandelingen van uw cliënt.

  Voorzieningen in de aangeboden ruimte:

  Circa 50 m2
  Wifi
  Bureau...

  Lees meer

  In gezondheidscentrum ‘de Roerdomp’ aan de Roerdomplaan in Rotterdam Charlois bieden wij u een flexibel inzetbare ruimte. Ideaal voor personal trainingssessies of behandelingen van uw cliënt.

  Voorzieningen in de aangeboden ruimte:

  • Circa 50 m2
  • Wifi
  • Bureau
  • Behandelbank
  • Stromend water
  • Grote raampartijen waardoor veel daglicht

  Voorzieningen in het pand:

  • (Gehandicapten)toilet
  • Personeelstoilet
  • Ruime koffieruimte met de desbetreffende voorzieningen
  • Zeer ruime wachtruimte

  Het gebruik van alle voorzieningen is inbegrepen bij de verhuur van een dagdeel.

  In het pand bevinden zich meerdere disciplines: huisartsen, logopedie, ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek, pedicure en podotherapie. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt vlakbij de afrit A15.

  De kamer is per dagdeel te huren en de huurperiode is flexibel en samen in overleg te bepalen.

  Heeft u interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jilles in’t Veld op 06-42154939 of via jilles@fysioroerdomp.nl

  Lees minder
  Contactpersoon: Jilles in't Veld Website: http://www.fysioroerdomp.nl Telefoonnummer: 0642154939
Bekijk alle berichten