header-afbeelding

Zorgkaart vernieuwd

9 juli 2018

De zorgkaart op onze website geeft (eerstelijnszorg)praktijken en zorginstellingen in de regio Rotterdam weer. Op deze manier maken wij overzichtelijk welke collega’s bij u in de buurt gevestigd zijn. Handig als u samenwerkingspartners zoekt of meer over het aanbod in uw werkgebied wilt weten.

Wat is er nieuw?

Wij hebben de zorgkaart onlangs vernieuwd. U vindt er praktijknamen, bezoekadressen en webadressen voor meer informatie. Recentelijk hebben wij (eerstelijns) ergotherapiepraktijken en Huizen van de Wijk toegevoegd. Ook vindt u onderaan de pagina een link naar de gemeentelijke diensten op het gebied van hulp en ondersteuning, zoals de wijkteams in Rotterdam. Verder komt u meer te weten over gebiedsgegevens die wij beschikbaar hebben in de ROS-Wijkscan.

Contact

Voor de zorgkaart hebben wij een selectie gemaakt van typen praktijken en instellingen. Uiteraard kan het voorkomen dat er gegevens ontbreken. Mist uw praktijk of instelling in dit overzicht? Of zijn er gegevens onjuist? Dan horen wij dat uiteraard graag. Contact opnemen met ZorgImpuls

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222