header-afbeelding
Nieuws

ZorgImpuls organiseert werksessie “Op weg naar het nieuwe normaal”

13 mei 2020

De afgelopen maanden is er door COVID-19 veel veranderd. Deze verandering heeft een grote maatschappelijke  impact  voor onszelf, voor anderen en ook voor de samenwerking tussen zorg en welzijn. Iedereen loopt tegen nieuwe vraagstukken aan en gaat op zoek naar oplossingen. De impact van de crisis is enorm en we hebben elkaar hard nodig. Wij gaan hierover graag met jullie in gesprek.

Op woensdag 20 mei van 17.00 - 18.30 uur organiseert ZorgImpuls een inspiratiesessie voor professionals uit zorg en welzijn over de impact van de coronacrisis op de dienstverlening en mogelijke kansen die hieruit ontstaan. Dr. Marianne van Bochove, één van de onderzoekers van het rapport “De bedreigde stad, de maatschappelijke impact van COVID-19 op Rotterdam”, zal aanschuiven en een toelichting geven op het uitgevoerde onderzoek waarin aandacht wordt besteed aan de effecten van de crisis op de burgers in de regio. Effecten die vragen om nieuwe oplossingsrichtingen. Wij zullen op onze beurt inzicht geven in de vragen, kansen en risico’s die leven in de gebieden. Maar wij zijn vooral benieuwd  naar jullie ervaringen, vragen en ideeën! Dit moment vraagt om van elkaar te leren en  samen te gaan doen!  

Ben jij: 

  • Geïnteresseerd in de maatschappelijke impact van COVID-19?  
  • Benieuwd hoe anderen inspelen op deze situatie? 
  • Een professional uit de zorg (paramedicus, verpleegkundige, POH, huisarts, e.a.), welzijnswerker, beleidsmedewerker of andere professional uit de zorg- en welzijn sector 
  • Werkzaam in de regio Rotterdam Rijnmond?
  • Op zoek naar inspiratie of wil je juist anderen inspireren?  

Sluit aan en deel jouw ervaringen en inzichten!  

Aanmelden?
Meld je aan via deze link om deel te nemen aan de werksessie “Op weg naar het nieuwe normaal”.

Meer weten? Neem contact op met Sophie Bik