header-afbeelding
Nieuws

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?

4 september 2019

ZorgImpuls adviseert en begeleidt bij het organiseren van integrale samenwerking in zorg en welzijn in Rotterdam en omstreken. Samenwerking die bijdraagt aan de kwaliteit en betaalbaarheid ervan. Nu en in de toekomst. Afgestemd op het vraagstuk zetten we ons in als kwartiermaker, procesbegeleider, adviseur, informatiemanager of programmamanager. Een mooie opgave waarvoor we een nieuwe collega zoeken:

Adviseur voor 30 tot 38 uur per week


Wat ga je doen
Je adviseert en begeleidt bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijns gezondheidszorg en met andere zorgdomeinen.
Dit kan betrekking hebben op verschillende (zorg)thema’s. Bijvoorbeeld ouderenzorg, GGZ en geboortezorg. Je stimuleert professionals en partijen hierin en zoekt actief naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven. Je maakt samenwerkingsvraagstukken concreet, zowel inhoudelijk als qua aanpak.

Wat we vragen
Je bent natuurlijk van alle markten thuis. Je hebt een academisch denk- en werkniveau, bent ondernemend, verbindend en resultaatgericht. Opdrachten verwerven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken, doen en laten. Ook kun je conceptueel denken en de vertaalslag naar de praktijk maken. Belangrijk is dat je een stevige gesprekspartner bent en mensen in beweging krijgt. Kortom, je beschikt over adviesvaardigheden en hebt de nodige ervaring in verander- en samenwerkingsprocessen.

Wat we bieden
Natuurlijk hebben we je ook wat te bieden. Behalve een mooie functie en een marktconform salaris, hebben we veel aandacht voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken met gedreven collega’s. Collega’s waar je wat van kan leren en die graag ook van jou leren. We kijken namelijk graag hoe we jouw ervaring het beste kunnen benutten. Overigens vinden we een ‘aantal markten’ meer dan genoeg.

Enthousiast?
Dan zien we graag je cv en motivatie tegemoet. Deze kun je sturen naar secretariaat@zorgimpuls.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Waterreus, bestuurder: 010-241 02 22 / 06-10 670 564.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.