header-afbeelding
Nieuws

Vervolgbijeenkomst (deel)gemeentescans

15 januari 2013

In de periode 2009 – 2012 heeft ZorgImpuls uitgebreide scans gemaakt voor alle (deel)gemeenten in zijn werkgebied. De meest recente was de gemeentescan voor Capelle aan den IJssel. Dit jaar willen we u graag nog een keer uitnodigen voor een terugblik op de afgelopen presentatie van de (deel)gemeentescan en een kijk vooruit op regionale/landelijke ontwikkelingen.

Vervolgbijeenkomsten

In 2013 organiseert ZorgImpuls bijeenkomsten voor eerstelijnszorgverleners in alle (deel)gemeentes in zijn werkgebied. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten zullen we terugkijken op de laatste bijeenkomst waarin de (deel)gemeentescan is gepresenteerd, welke activiteiten daaruit zijn opgepakt, recentere informatie presenteren over de (deel)gemeente en ingaan op regionale/landelijke ontwikkelingen. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan een geïntegreerde eerste lijn en daartoe activiteiten benoemen. U ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst via uw regioadviseur van ZorgImpuls.

Gemeentescan Capelle aan den IJssel

In de gemeentescan is onder andere het aanbod van en de vraag naar eerstelijnszorg in kaart gebracht. Is het aanbod voldoende afgestemd op demografische ontwikkelingen en daarmee de zorgvraag in de toekomst? De gemeentescan voor Capelle aan den IJssel wordt in het eerste kwartaal van 2013 definitief opgeleverd en geplaatst op de website van ZorgImpuls.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze de regioadviseurs.