header-afbeelding
Nieuws

Veranderingen team ZorgImpuls

18 november 2019

ZorgImpuls is een organisatie met een gedreven en ambitieus team. Wij zijn trots op onze collega’s en dankbaar voor de resultaten die we samen behalen. Op deze manier willen we onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. In dit nieuwsbericht leest u over de aankomende veranderingen in ons team.

Afscheid twee collega’s

Per 1 december nemen we afscheid van onze collega Anika Verhoeven, die een nieuwe uitdaging aangaat. Robert Waterreus, directeur/bestuurder ZorgImpuls: “Anika heeft gewerkt op verschillende thema’s. Regionalisering huisartsenzorg staat echter met stip op nummer één. Als programmamanager is zij de afgelopen twee jaar intensief betrokken geweest bij ontwikkelingen in de ouderenzorg en de vorming van de Regionale Huisartsen Coalitie i.o. Zowel op de inhoud als de vorm. Bovenal heeft zij zich gemanifesteerd als de linking pin tussen de verschillende partijen en organen van de coalitie. En in ons team was zij vooral ook een heel gewaardeerde collega.”

Anika Verhoeven: “Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen periode. Vooral de uitdaging om met de huisartsenorganisaties uit de regio als collectief tot een gedeelde visie te komen, die inhoudelijk richting geeft en de eerste lijn sterker maakt. De energie die dit gaf en soms ook kostte. Verbindingen maken, zorgvuldigheid bewaken in een kwetsbaar proces, werken aan vertrouwen. Tegelijk gebeurt er veel in het Rotterdamse, met het nodige momentum voor samenwerking in de zorg voor inwoners. Dat noodzaakt tot (pro)actie, doen, om als eerste lijn goed mee te kunnen schakelen. Ik wil alle mensen met wie ik samengewerkt heb van harte bedanken voor de fijne, leerzame tijd. Ik ga nu aan de slag als bestuurssecretaris voor een GGZ-instelling. Een mooie nieuwe uitdaging, waarbij ik netwerksamenwerking in mijn portefeuille krijg. Mijn ervaring bij ZorgImpuls sluit hier goed bij aan.”

Ook nemen we in december afscheid van Karlijn Strackee. Zij werkte het afgelopen jaar als adviseur in opleiding voor ZorgImpuls binnen haar traineeship ‘Zorg’ bij BMC. Karlijn heeft aan meerdere projecten een waardevolle bijdrage geleverd en zich laten kennen als een getalenteerde, sociale en flexibele collega.

We kijken terug op een plezierige samenwerking en wensen Anika en Karlijn veel succes met hun verdere loopbaan.

Vervanging drie collega’s i.v.m. zwangerschapsverlof

In de periode november 2019 - april 2020 zijn onze collega’s Anne-Fleur Klandermans (regioadviseur), Hanna van Dijk (netwerkcoördinator GENERO, bij ons gehuisvest door ons gefaciliteerd) en Charis Gietel (communicatieadviseur) met zwangerschapsverlof. De projecten van Anne-Fleur worden overgenomen door diverse collega’s. Daarnaast versterkt Willemijn Looman ons team. Zij neemt drie dagen per week waar voor Hanna van Dijk als netwerkcoördinator GENERO. In december komt Esmee Poldervaart ons team versterken. Zij vervangt onze communicatieadviseur Charis Gietel.

Nieuwe collega

Rinske Thöene werkt sinds 1 november als adviseur voor ZorgImpuls. Zij heeft ruime werkervaring als arts en huisarts en kan hierdoor goed de vertaalslag maken tussen beleid en praktijk. Rinske: “Uit de praktijk weet ik wat voor uitdagingen er nu en in de toekomst liggen in de (eerstelijns)zorg. Ik heb onlangs een master in Health Economics, Policy and Law aan de EUR afgerond en zo ook kennis opgedaan over de economische en beleidsmatige kanten van de gezondheidszorg. Met deze combinatie kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie en samenwerking binnen de zorg. Ik ga dan ook met veel enthousiasme als adviseur aan de slag bij ZorgImpuls.”

Ook werken bij ZorgImpuls?

We zijn erg blij met deze versterking van ons team. Gelet op onze volle portefeuille is extra versterking zeer welkom!

Meer weten? Neem contact op met Robert Waterreus