header-afbeelding
Nieuws

Veel belangstelling voor bijeenkomst Zomercarrousel met André Kuipers

21 maart 2019

De jaarlijkse inspiratiebijeenkomst van ZorgImpuls voor zorg- en welzijnsprofessionals in de regio loopt storm. In één week na het versturen van vooraankondiging is meer dan de helft van de beschikbare plaatsen gevuld. Wilt u er 20 juni ook bij zijn? Meld u dan snel aan.

Zomercarrousel: Bijzondere Ontmoetingen

Van professionals in zorg en welzijn wordt veel verwacht om deze nog beter te maken en betaalbaar te houden. Tijdens de Zomercarrousel hoeft dit even niet. Laat je meenemen door onder andere André Kuipers op een inspirerende vlucht ‘over’ de zorg.

André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door. Hoe je een ingewikkelde missie volbrengt? Daar kan hij alles over vertellen. Behalve als astronaut heeft Kuipers ook ervaring als arts. Als geen ander weet hij de werelden van zorg en welzijn vanuit grenzeloos perspectief te belichten.

Daarnaast kan je genieten van een inspirerende tweede spreker. Wie dit is, maken wij binnenkort bekend.

De Zomercarrousel biedt dit jaar weer volop de gelegenheid om te netwerken. Dit gebeurt op een spannende locatie in Diergaarde Blijdorp. Kortom, je kunt rekenen op een avond vol bijzondere ontmoetingen!

Datum: 20 juni 2019
Tijd: 17:00 - 21:30
Locatie: Diergaarde Blijdorp (entree Oceaniumzijde)

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Het aantal plaatsen is beperkt.

De Zomercarrousel is een jaarlijkse inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor alle professionals in zorg en welzijn in Rotterdam e.o.