header-afbeelding
Nieuws

Vacature (senior) adviseur ZorgImpuls

3 januari 2020

ZorgImpuls zoekt een ervaren (senior) adviseur voor 28 tot 36 uur per week

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?  

De beste zorg leveren. Betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Daar gaan we voor. Wij zijn ZorgImpuls. Zorg anders organiseren is onze expertise. Zorgverleners en organisaties verbinden, adviseren en begeleiden is wat we doen. Dat doen we onafhankelijk en deskundig. Doelgericht en met doorzettingsvermogen.

We staan open voor ontwikkeling en durven dingen anders te doen. Ondernemen en ontdekken is voor ons een tweede natuur. Evenals samenwerken. Want samen maken we het verschil. In de eerstelijnszorg én in nauwe samenwerking met de andere zorgdomeinen. Zo maken we de zorg samen steeds beter. Want de juiste zorg op de juiste plek is wat ons betreft vooral ook een kwestie van Gewoon doen. Een mooie opgave waarvoor we nieuwe collega’s zoeken:

een ervaren (senior)adviseur voor 28 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?

Je adviseert en begeleidt bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnsgezondheidszorg en met andere zorgdomeinen. Dit kan betrekking hebben op verschillende thema’s, zoals ouderenzorg, GGZ en geboortezorg. Je stimuleert professionals en partijen hierin en zoekt actief naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en vernieuwingen. Je maakt samenwerkingsvraagstukken concreet, zowel inhoudelijk als in je aanpak.

Wat vragen we van je?

Je bent natuurlijk van alle markten thuis. Je hebt een academisch denk- en werkniveau, bent ondernemend, verbindend en resultaatgericht. Opdrachten verwerven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken, doen en laten. Ook kun je conceptueel denken en de vertaalslag naar de praktijk maken. Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om mensen in beweging te krijgen. Kortom, je beschikt over stevige adviesvaardigheden en hebt ruime ervaring in (strategische) verander- en samenwerkingsprocessen.

Wat bieden we je?

Natuurlijk hebben we je ook wat te bieden. Behalve een mooie functie en een marktconform salaris, hebben we veel aandacht voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken met gedreven collega’s waar je wat van kan leren en die graag ook van jou leren. We kijken namelijk graag hoe we jouw ervaring het beste kunnen benutten. .

Enthousiast?!

Dan zien we graag je cv en motivatie tegemoet. Deze kun je vóór 15 januari 2020 sturen naar secretariaat@zorgimpuls.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Waterreus, bestuurder: 010-241 02 22 / 06-10 670 564. Sollicitatiegesprekken worden gepland in week 4.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.