header-afbeelding

Vacature lid Raad van Advies ZorgImpuls: huisarts

25 september 2017

Conform het rooster van aftreden treedt per 1 november 2017 één van de leden van de Raad van Advies van ZorgImpuls af. Hierdoor ontstaat een vacature:


  • Lid Raad van Advies namens de beroepsgroep huisartsen

ZorgImpuls

Onze kracht en missie is het realiseren van integrale samenwerking in zorg en welzijn. Over domeinen heen. Regionaal en wijkgericht. Voor betere gezondheid en betaalbare zorg. Sinds 2003 bieden wij professionals en organisaties advies en begeleiding bij verander- en samenwerkingsvraagstukken.

ZorgImpuls laat zich kenschetsen als een proactieve, doelgerichte en onafhankelijke organisatie met overzicht van het zorglandschap en kennis van zorgbeleid en actuele thema’s. ZorgImpuls maakt deel uit van het landelijk ROS-netwerk en is lid van brancheorganisatie InEen. Binnen het ROS-netwerk wisselen de ROS’en kennis en ervaring uit voor regionale samenwerking.

Raad van Advies

ZorgImpuls werkt met een Raad van Advies waarin de eerstelijnsberoepsgroepen vertegenwoordigd zijn. Belangrijkste taak van de leden is het gevraagd en ongevraagd adviseren van de bestuurder over het beleid van ZorgImpuls. De Raad van Advies vergadert vier keer per jaar en wordt afwisselend voorgezeten door de voorzitter Raad van Advies en de bestuurder van ZorgImpuls.

Profiel

We zoeken kandidaten die voldoen aan de volgende kenmerken:

  • Praktiserend huisarts met eigen (groeps)praktijk in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zuidplas, Lansingerland of Barendrecht;
  • Bij voorkeur deelnemer van een lokaal of regionaal samenwerkingsverband of netwerk;
  • Onderhoudt nauw contact met collega’s uit eigen beroepsgroep;
  • Beschikt over kennis van ontwikkelingen binnen de eigen beroepsgroep en algemeen binnen de zorg, bij voorkeur reeds enige jaren;
  • Gemotiveerd om bij te dragen aan de doelstelling van ZorgImpuls;
  • Is in staat over de grenzen van eigen werkgebied/ doelgroep te kijken;
  • Heeft geen onverenigbaarheid door nevenfuncties of andersoortige belangenverstrengeling.

Vergoeding

De leden van de Raad van Advies ontvangen een vacatievergoeding voor hun werkzaamheden.

Sollicitatieprocedure

Indien u belangstelling heeft voor deze functie, dan kunt u tot 2 oktober 2017 reageren door een brief met motivatie en achtergrond te sturen naar secretariaat@zorgimpuls.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in oktober (datum nog niet bekend) .

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot: de heer C. Sier, voorzitter Raad van Advies (010-4807845) of de heer R.F. Waterreus, bestuurder (010-2410222).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222