header-afbeelding
Nieuws

Sluit aan bij inspiratiesessie 'Het verhaal achter de mens in coronatijd'

2 juli 2020

Na twee succesvolle edities organiseert ZorgImpuls op dinsdag 14 juli van 17.00 tot 18.30 uur een derde online inspiratiesessie voor professionals in zorg en welzijn. Aan de hand van patientverhalen gaan we in gesprek hoe de coronacrisis het leven van patiënten in verschillende sectoren (o.a. GGZ, ouderenzorg, geboortezorg) heeft veranderd.

Wat is het nieuwe normaal voor patiënten of cliënten? Velen ervaren veranderingen in hun dagelijks leven door de maatregelen rondom het coronavirus. Zo hebben mensen in verpleeghuizen tijdelijk geen bezoek gehad, is er minder face-to-face contact en meer zorg op afstand. Hoe heeft corona de mens veranderd? En welke impact heeft de crisis op de relatie tussen patiënt/client en professionals in zorg en welzijn? Hierover gaat de sessie.

Opeens patiënt in je eigen ziekenhuis

Spreker Jan-Willem Kuiper, radioloog in het Ikazia ziekenhuis, werd zelf coronapatiënt. Hij vertelt uit eigen ervaring hoe het was om als patiënt in zijn eigen ziekenhuis te liggen. Daarnaast vertelt hij over hoe dit zijn werkzaamheden als professional en de relatie met zijn patiënten heeft veranderd.

Benieuwd naar uw ervaringen

Graag gaan wij met u in gesprek over de impact van de crisis op de patiënten in hun dagelijkse werk. Wat betekent de crisis voor uw patiënten? Welke veranderingen merkt u bij hen? Wat doet u of wilt u anders doen in uw relatie en contact met uw patiënten?

Bent u: 

  • Een professional uit de zorg- en welzijnsector in de regio Rotterdam-Rijnmond?
  • Geïnteresseerd in patiëntperspectief?
  • Op zoek naar inspiratie of wilt u juist anderen inspireren?  

Sluit dan aan en deel uw ervaringen en inzichten. U kunt zich aanmelden via deze link.

Meer weten? Neem contact op met Kirti Doekhie