header-afbeelding

Samen aan de slag met sociaal domein Capelle aan den IJssel

27 september 2017

Partijen uit welzijn, zorg en maatschappelijke dienstverlening zijn aan de slag gegaan met de transformatie van het Capelse sociaal domein. Zij spraken met elkaar over nieuwe ideeën, verbeteringen en verbindingen leggen over domeinen heen.

Met inspiratie van het Instituut voor Publieke Waarden en het concept positieve gezondheid op zak tijdens de tweedaagse conferentie Conferentie 'Sociaal Domein - Actie!'  op 7 en 8 september.

Budget beschikbaar voor goede ideeën

De gemeente nodigt Capellenaren en organisaties nadrukkelijk uit goede ideeën te presenteren voor een bijdrage uit het Aanjaagbudget Sociaal Domein. Voor 2017, 2018 en 2019 is hier jaarlijks € 300.000 beschikbaar. Lees meer over het aanjaagbudget.

Video-impressie van de bijeenkomst

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Met deze woorden sloot wethouder Eric Faassen de bijeenkomst af. Het begin was er al. Nu is het aan partijen om samen aan de slag te gaan! Benieuwd naar de bijeenkomst? Bekijk de video-impressie (YouTube).

Op zoek naar samenwerkingspartners?

ZorgImpuls werkt aan integrale samenwerking in zorg en welzijn. Daartoe bieden wij advies en begeleiding bij verander- en samenwerkingsvraagstukken. Met overzicht van het zorglandschap en kennis van de zorg en actuele ontwikkelingen. Wilt u meer weten over samenwerking in Capelle aan den IJssel of begeleiding bij de ontwikkeling van een project? Dan horen wij graag van u.

Meer weten? Neem contact op met Anne-Fleur Klandermans

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222