header-afbeelding

Nieuwe website en nieuwsbrief ZorgImpuls

11 oktober 2012

ZorgImpuls heeft een nieuwe website en nieuwsbrief om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Op de pagina 'Werkgebied' vindt u een handige ‘wie zit waar’-overzichtskaart. En nog veel meer over samenwerkingsactiviteiten in uw wijk.

De website biedt informatie over onze producten en diensten voor u als eerstelijnszorgverlener in de regio Rotterdam. Centraal in onze dienstverlening staat het professionaliseren van praktijken en het bevorderen van samenwerking. Dit met het oog op geïntegreerde eerstelijnszorg. Voor nu én in de toekomst.

Overzichtskaart eerste lijn in uw wijk
Op de pagina Werkgebied vindt u een handige ‘wie zit waar’-overzichtskaart en informatie over projecten en activiteiten in uw wijk. Ontbreekt er een interessant project? Dan kunt u dit via het webformulier aan ons doorgeven. De werkgebiedpagina’s zijn opgezet in samenwerking met de eerste lijn om wijkgerichte samenwerking te bevorderen. Daarnaast bieden we via LinkedIn een digitaal platform waar zorgverleners elkaar kunnen ontmoeten en informatie met elkaar kunnen uitwisselen.

Scholing en congressen
Via onze website kunt u zich aanmelden voor scholingen en congressen op het gebied van eerstelijnszorgverlening. Momenteel vindt u hier ons eigen aanbod. Eind oktober is het aanbod van de gehele regio beschikbaar via onze website.

Nieuwsbrief
Via de nieuwsbrief houden we u tweewekelijks op de hoogte van zowel projecten en activiteiten van ZorgImpuls als een selectie regionaal of landelijk nieuws. Heeft u nieuwsberichten die van belang kunnen zijn voor uw collega-zorgverleners in de regio? E-mail ons via info@zorgimpuls.nl

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222