header-afbeelding
Nieuws

Kom jij ons team versterken?

28 januari 2021

Wij zijn op zoek naar ervaren adviseurs die ons team voor 24 tot 38 uur per week komen versterken. We zoeken adviseurs met een academisch of HBO+ werk- en denkniveau en affiniteit met de gezondheidszorg, die goed om kunnen gaan met tegengestelde belangen en tactvol om de valkuilen heen weet te manoeuvreren die horen bij nieuwe samenwerkingsprocessen.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?  

De beste zorg, betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Dat is ons grote doel.
Wij zijn Steunpunt KOEL & ZorgImpuls en sinds 1 januari 2021 zijn wij één organisatie.
Zorg beter organiseren is onze expertise. Zorgverleners en organisaties verbinden, adviseren en begeleiden is wat we doen. Dat doen we onafhankelijk en deskundig, doelgericht en met doorzettingsvermogen. We staan open voor ontwikkeling en durven dingen anders te doen, met ontdekken en samenwerken als onze tweede natuur. Want samen maken we het verschil. In de eerstelijnszorg én in nauwe samenwerking met de andere zorgdomeinen. Zo maken we de zorg samen steeds beter. Want de juiste zorg op de juiste plek is wat ons betreft vooral een kwestie van doen. Een mooie opgave waarvoor we nieuwe collega’s zoeken: 
ervaren adviseurs voor 24 tot 38 uur per week.

Wat ga je doen?

Je adviseert en begeleidt bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnszorg en tussen de eerstelijnszorg en andere zorgdomeinen. Dit kan betrekking hebben op verschillende thema’s zoals de versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, ouderenzorg, ggz en geboortezorg. Je zoekt actief naar mogelijkheden voor nieuwe initiatieven en vernieuwingen en stimuleert professionals en partijen hierin. Je maakt samenwerkingsvraagstukken concreet, zowel inhoudelijk als in je aanpak.

Wat vragen we van je?

Je bent al van heel wat markten thuis, maar hebt bovenal het vermogen en de nieuwsgierigheid om van nieuwe markten je thuis te maken en daar verbindingen te leggen. Je hebt een academisch denk- en werkniveau, bent ondernemend, verbindend en resultaatgericht. Opdrachten verwerven gaat je goed af en je bent onafhankelijk in je denken en doen. Ook kun je conceptueel denken en de vertaalslag naar de praktijk maken. Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om mensen in beweging te krijgen. Kortom, je beschikt over de nodige adviesvaardigheden en hebt ruime ervaring in (strategische) verander- en samenwerkingsprocessen.

Wat bieden wij jou?

Behalve een mooie functie met een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, hebben we veel aandacht voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken met gedreven collega’s waar je wat van kunt leren en die graag ook van jou leren. Want we geloven in de kracht van een team waarin ieder zijn eigen kwaliteiten (in)brengt en met elkaar samenwerken vanzelfsprekend is.

Enthousiast?

Dan zien we graag je cv en motivatie tegemoet! Deze kun je vóór 10 februari 2021 sturen naar secretariaat@zorgimpuls.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilmar van Dop, manager Steunpunt Koel (06-25 010 419) of Robert Waterreus, bestuurder (010-241 02 22/ 06-10 670 564). Sollicitatiegesprekken worden gepland in week 7.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.