header-afbeelding
Nieuws

Exclusieve Masterclass Netwerksamenwerking op komst

7 oktober 2019

In vervolg op de Zomercarrousel organiseren we 31 oktober 2019 een exclusieve Masterclass over Netwerksamenwerking voor professionals in zorg en welzijn in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Zuidplas en Barendrecht.

Netwerksamenwerking neemt sterk toe in de zorg. Maar hoe bouw je aan een gedeeld gevoel over het belang van een netwerk? Hoe activeer je het mechanisme van zelforganisatie? Hoe ga je om met constante beweging? Hoe krijg je betrokkenen en verbindingen in kaart? Met een goed inzicht in de condities van netwerksamenwerking kun je beter verbindingen leggen en bovendien slim gebruik maken van onderlinge verschillen.

De masterclass wordt georganiseerd in samenwerking met veranderdeskundige Nanne Dodde (3ND, o.a. docent Nyenrode Universiteit).Tijdens de masterclass gaat Nanne in op de werking van netwerksamenwerking, deelt hij inzichten in de bevorderende en belemmerende factoren en geeft hij handvatten, die toe te passen zijn in de praktijk voor het (door)ontwikkelen van netwerksamenwerking.

Nanne Dodde was ook spreker op de ZorgImpuls Zomercarrousel 2019. Daar bleek opnieuw de grote behoefte aan verdieping op het terrein van netwerksamenwerking. Daarom organiseren wij de masterclass  voor deelnemers van de Zomercarrousel en andere zorg- en welzijnsprofessionals die nauw betrokken zijn bij netwerksamenwerking in Rotterdam en omstreken.

De masterclass wordt gegeven op:

Donderdag 31 oktober 2019
9:00 – 17:00 uur
Lommerrijk, Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam

We bieden u de masterclass aan voor € 295. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij dus wees er snel bij! Plaatsing op volgorde van inschrijving. De uiterste aanmelddatum is 24 oktober 2019.

Ga naar de aanmeldpagina voor de Masterclass Netwerksamenwerking

Meer weten? Neem contact op met Caroline Zoon of Anika Verhoeven