header-afbeelding
Nieuws

Elkaar helpen, dat doe je gewoon. Hoe gaat ZorgImpuls in deze bijzondere periode te werk?

17 maart 2020

We bevinden ons in een ongekende situatie. Ziekenhuizen, huisartsen en overheden staan onder grote druk om het coronavirus te bestrijden en de zorg zo efficiënt, veilig en effectief mogelijk te bieden. Ook paramedici en welzijnswerkers moeten opeens heel anders gaan werken. Van iedereen in de zorg wordt het uiterste gevraagd. 

Ook wij werken nu anders. De beste zorg. Daar gaan we onverminderd voor. Flexibiliteit is voor ons vanzelfsprekend. Nu werken wij online en vanuit huis. Wij passen ons aan en blijven ons inzetten om de zorgsector te ondersteunen. Onze adviseurs overleggen met hun klanten hoe we waar mogelijk projecten kunnen continueren en op welke wijze. 

Maar we stellen prioriteiten. Indien de situatie erom vraagt, springen wij waar nodig bij op andere vraagstukken. Wij zetten ons meer dan graag in om u daarbij te ondersteunen. ZorgImpuls heeft een groot netwerk, veel regionale en lokale kennis en is flexibel en breed inzetbaar.

Heeft u een vraagstuk of lastige uitdaging waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om iedere vorm van (eerstelijns) zorg in de regio Rotterdam te helpen.

Meer weten? Neem contact op met Robert Waterreus