header-afbeelding

Een award voor briljante mislukkingen in de zorg

28 september 2018

Wie wil innoveren zal nieuwe dingen uitproberen en soms loopt dat niet helemaal zoals gedacht. Weten hoe je hierop moet reageren is misschien wel de belangrijkste stap om succesvol te zijn. Op 4 december 2018 doet zich een uitgelezen kans voor om dit te leren: de Briljante Mislukking Award Zorg 2018.

Ondanks dat veel onderzoeks- en innovatieprojecten anders lopen, hoor je hier vaak niks over. Onterecht, want het is lang niet altijd het gevolg van ondoordacht denken en handelen. Deze onverwachte wendingen zitten vaak vol met waardevolle inzichten en lessen. Het instituut van Briljante Mislukkingen noemt het daarom Briljante Mislukkingen. Om deze kansrijke innovaties een podium te geven, organiseert Het Instituut voor Briljante Mislukkingen op 4 december voor de vijfde keer de Zorg-Award. Met als doel om samen het lerend vermogen van de zorgsector te vergroten. Indien u ook een briljante mislukking wilt delen, kunt u deze alvast aanmelden.

Op 4 december kunt u een goed gevuld programma verwachten. Naast de briljante casussen zullen er nog verschillende inspirerende sprekers op de bühne verschijnen. De award uitreiking zal plaats vinden van 15:00 tot 17:45 uur. De inloop is vanaf 14:30 uur en de dag wordt afgesloten met een drankje. Aan de exacte invulling van het programma wordt momenteel hard gewerkt, deze zal in de aanloop naar het evenement op www.briljantemislukkingen.nl worden gepubliceerd.

Praktische handvatten

Voor de zorg van de toekomst zien wij de noodzaak om te vernieuwen en te leren. Daarom stimuleert ZorgImpuls het durven mislukken en het delen van briljante mislukkingen. Dit was onder meer het thema van de Zomercarrousel 2018. Ook hebben we het gedachtegoed een plek gegeven in onze eigen werkwijze. Wilt u ook aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op voor praktische handvatten.

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222