header-afbeelding
Nieuws

Bijzondere Ontmoetingen: terugblik Zomercarrousel

9 juli 2019

Zorg op maat die integraal wordt geleverd, zich steeds verbetert en ook nog betaalbaar blijft. Van professionals en organisaties in zorg & welzijn wordt veel verwacht. Voor hen organiseerde ZorgImpuls op 20 juni een aantal bijzondere ontmoetingen tijdens de Zomercarrousel 2019.

Met bijna 200 aanwezigen was dit de drukst bezochte editie van onze jaarlijkse inspiratie- en netwerkbijeenkomst. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. De Zomercarrousel vond dit keer plaats in een bijzondere omgeving, het Oceanium van Diergaarde Blijdorp, en had als thema samenwerken in netwerken. Inspirerende lezingen werden gegeven door veranderdeskundige Nanne Dodde en ESA-astronaut André Kuipers. Met als rode draad de noodzaak en meerwaarde van samenwerken, onder meer in netwerken.

Benieuwd naar de verhalen en foto’s? Bekijk hier de Terugblik op de Zomercarrousel 2019 ‘Bijzondere Ontmoetingen’

Masterclass Netwerksamenwerking op komst

De Zomercarrousel is positief gewaardeerd met een gemiddelde van een 8. Een aantal bezoekers gaf aan door te willen praten over het onderwerp netwerksamenwerking. Daar geven we graag gehoor aan. In samenwerking met Nanne Dodde treffen we voorbereidingen voor een masterclass over netwerksamenwerking. Meer informatie hierover volgt nog op onze website en in onze nieuwsbrief.