header-afbeelding
Nieuws

Bijzondere ontmoetingen

3 mei 2019

Een fijn gesprek, een verrassend verhaal, een bijzondere ontmoeting. Op 20 juni a.s. kunt u het allemaal beleven op de Zomercarrousel, onze jaarlijkse inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor professionals in zorg & welzijn. Deze twee gepassioneerde sprekers nemen u onder andere mee op een inspirerende vlucht ‘over’ de zorg.

  Nanne Dodde

is een veranderdeskundige die  vele organisaties in de gezondheidszorg (heeft) begeleid in leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Hij is opgeleid als apotheker en bedrijfskundige. Dodde neemt ons mee in de noodzaak en de kunst van het samenwerken in netwerken. Daarbij reikt  hij ook handige tips & tricks aan.

   André Kuipers

is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door. Behalve als astronaut is Kuipers ook opgeleid als arts. Als geen ander kan hij zijn ervaringen als arts ‘aan de andere kant’ belichten.

Meer ontmoetingen

Naast de ontmoeting met onze sprekers, biedt de Zomercarrousel u als altijd volop de gelegenheid om bekende en onbekende collega’s te ontmoeten. Dit doen we op een spannende locatie in Diergaarde Blijdorp. Daar zult u nog een speciale ontmoeting hebben. Kortom, u kunt een avond vol mooie ontmoetingen tegemoet zien.

Programma en aanmelden

Op www.zorgimpuls.nl/zomercarrousel2019 vindt u het programma van de Zomercarrousel en kunt u zich aanmelden tot 13 juni. Het aantal plaatsen is beperkt. We hopen u 20 juni te mogen verwelkomen!