header-afbeelding
Nieuws

Bijeenkomst over digitalisering in de huisartsenpraktijk 

4 februari 2020

Update:  de bijeenkomst die op 2 april zou plaatsvinden is verzet in verband met het COVID-19 virus. Zodra de nieuwe datum bekend is, wordt u daarover geinformeerd. Als u vragen heeft, of behoefte aan meer informatie, mail dan gerust naar scholingen@izer.nl of naar Tanja Swinkels t.swinkels@zorgimpuls.nl 

Donderdag 2 april organiseert de ICT huisartsenraad een regiobijeenkomst om een beeld te geven van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Huisartsen, praktijkmanagers en andere medewerkers uit de eerstelijn die betrokken zijn bij digitalisering zijn van harte welkom. U krijgt een beeld van de landelijke ontwikkelingen en hoort wat digitalisering regionaal betekent en wat het in praktische zin voor huisartsen inhoudt. Ook krijgt u informatie over het project OPEN.

De ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in de huisartsenpraktijk gaan continu door. Er zijn huisartsen met patiëntportalen, in de regio zijn pilots met persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO’s) en patiënten geven hun eigen meetwaarden door. Daarbij duiken ook allerlei communicatieapplicaties op, die veelvuldig in onze regio worden ingezet. De ICT huisartsenraad organiseert de regiobijeenkomst om een beeld te geven van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. De raad maakt duidelijk wat dit regionaal betekent en wat het in praktische zin voor huisartsen inhoudt. Ook krijgt u informatie over het project OPEN.

Programma (onder voorbehoud)

17.30     inloop met maaltijd
18.00     Start en welkom
18.10     Anders werken met online inzage
18.35     OPEN: waar staan we nu? (Bart Brandenburg, Anneke Vass)
18.45     
19.00     Workshopronde 1
19.45     Workshopronde 2
20.30     
20.45     Babylon health: Emily Sappington over tech-tools in de gezondheidszorg

Doelgroep

Huisartsen, praktijkmanagers en andere medewerkers uit de eerstelijn die betrokken zijn bij digitalisering in de huisartsenpraktijk. Voor de doelgroep is de bijeenkomst kosteloos. 

Klik hier om u aan te melden Let op deze bijeenkomst is vol. Als u zich inschrijft, komt u op een wachtlijst. 


Meer weten? Neem contact op met Tanja Swinkels