header-afbeelding

Afscheid collega Loek Dresen

22 februari 2018

Loek Dresen nam deze maand afscheid van ZorgImpuls. Hij werkte de afgelopen jaren met veel plezier aan diverse samenwerkingsvraagstukken in en rondom de eerstelijnszorg.

Plezierige samenwerking

Loek heeft als regioadviseur veel trajecten begeleid in Rotterdam Zuid. Daarnaast zette hij zich in voor thema’s als e-health, GEZ, nieuwe huisartsenfinanciering (O&I),  Welzijn op Recept en de samenwerking tussen huisarts en wijkteam. Ook was Loek namens ZorgImpuls aandachtsfunctionaris voor de beroepsgroepen fysiotherapie en logopedie.

Robert Waterreus: ”We kijken terug op een zeer plezierige samenwerking. Loek was een gewaardeerde collega met humor en een nuchtere kijk. Als sterke voorzitter en procesbegeleider heeft hij aandacht voor de inbreng en betrokkenheid van alle deelnemers en zorgde voor rust en duidelijkheid in bijeenkomsten.”

Loek Dresen: “In ruim vijf jaar heb ik de regio Rotterdam leren kennen via toegewijde zorgprofessionals. Dat leverde mooie en leerzame momenten op, bedankt daarvoor! Ik ga aan de slag bij Zilveren Kruis als beleidsontwikkelaar huisartsenzorg. Een nieuwe stap, maar ik  blijf verbonden met de eerste lijn. Ook ga ik wat dichter bij mijn woonplaats Utrecht werken.”

ZorgImpuls kijkt terug op een plezierige samenwerking en wenst Loek veel succes met zijn verdere loopbaan.

Meer weten? Neem contact op met Robert Waterreus

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222