header-afbeelding

Afscheid collega Astrid de Boer

25 september 2018

Astrid de Boer nam deze maand afscheid van ZorgImpuls. Zij werkte de afgelopen jaren met veel plezier aan diverse samenwerkingsvraagstukken in de zorg.

Plezierige samenwerking

Astrid heeft als (senior) adviseur veel trajecten begeleid op het gebied van onder meer ouderenzorg, palliatieve zorg en acute zorg. Ook was Astrid aandachtsfunctionaris wijkverpleging.

Robert Waterreus: “Astrid was een gewaardeerde collega. We hebben haar leren kennen als gedegen, betrouwbaar en leergierig. Zowel als persoon als adviseur. Haar ontwikkeling is ook iets dat in het oog springt wanneer ik terugkijk op de afgelopen jaren. Maar natuurlijk ook verschillende mooie projecten die Astrid heeft geïnitieerd, verworven en begeleid. Bijvoorbeeld de regio-analyse kwetsbare ouderen 010 en samenwerking SEH-HAP.”

Astrid de Boer: “Ik heb de afgelopen 7 jaar met veel plezier bij ZorgImpuls gewerkt. Ik vind de ontwikkelingen in en rond de eerste lijn ontzettend boeiend. Mooi dat ik vanuit ZorgImpuls mocht adviseren over onder andere de ouderenzorg en de palliatieve zorg en hierin ook een begeleidende rol heb kunnen spelen. Ik wil ZorgImpuls bedanken voor de mogelijkheden die ik heb gekregen om mij zelf verder te ontwikkelen. Ik ga per 1 oktober als senior projectleider aan de slag bij de Huisartsenposten Rijnmond een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb.”

ZorgImpuls kijkt terug op een plezierige samenwerking en wenst Astrid veel succes met haar verdere loopbaan.

Meer weten? Neem contact op met Robert Waterreus

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222