U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Kom gluren bij de buren op 9 juni!

Vraagstukken in de eerste lijn, hoe gaat u daarmee om? De beste oplossingen zijn vaak heel klein, simpel en dichtbij. Uw buurman heeft misschien wel een slimme oplossing of een briljant idee! Op 9 juni 2015 gluurt u bij de buren op de jaarlijkse Zomercarrousel. U hoort van collega’s uit de regio tot welke creatieve oplossingen zij zijn gekomen. Wat levert het u op? Vernieuwende ideeën, veel inspiratie en nieuwe contacten.

Lees meer

Jaar van de Transparantie

Minister Edith Schippers stelt 5 miljoen euro per jaar beschikbaar voor een programma om de transparantie van de zorg te verbeteren. De informatie aan patiënten over de kwaliteit en de kosten van de zorg moeten worden verbeterd, waardoor de kosten voor de zorg omlaag gaan. 2015 is uitgeroepen tot Jaar van de Tansparantie.

Lees meer

Dag van de praktijkondersteuner 22 mei

Wist u dat er een landelijke dag van de praktijkondersteuner bestaat? Door de jaren heen heeft de praktijkondersteuner zich onmisbaar gemaakt in veel huisartsenpraktijken. Op 22 mei kunt u haar of hem in het zonnetje zetten. Laat het uw omgeving ook weten: 22 mei is de Dag van de praktijkondersteuner!

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Zomercarrousel 2015 - Gluren bij de buren

9 juni 2015

Mini symposium Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte

11 juni 2015

Inspiratiemiddag aanpak verspilling in de zorg

16 juni 2015