U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

DVP Rijnmond houdt bijeenkomst: 'Integrale geboortezorg, hoe kun je dat organiseren?'

Geboortezorgprofessionals in de regio Rijnmond werken steeds intensiever samen voor de zorg aan moeder en kind. Maar hoe kom je tot een gezamenlijke organisatie? En wat zou daar een goede vorm voor zijn? Het College Perinatale Zorg levert in april handvatten voor organisatiemodellen, waarin mogelijke varianten zijn uitgewerkt. Ook gaat het CPZ in op de effecten daarvan op o.a. juridisch, fiscaal gebied en mededinging. Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 19 mei 2015 deelt het DVP Rijnmond deze informatie graag met u.

Lees meer

Zomercarrousel 9 juni 2015

Wat zijn uw grootste uitdagingen voor de nabije toekomst? En hoe gaat u daarmee om? Nieuwsgierig hoe andere zorgverleners het aanpakken? Wat zij overwegen en initiëren? Ontmoet collega’s uit de regio en laat u inspireren! Ofwel, kom Gluren bij de buren op de jaarlijkse Zomercarrousel van ZorgImpuls op dinsdag 9 juni in Medisch Centrum Hillegersberg.

Lees meer

Rotterdam maakt langer thuis wonen gemakkelijker

Het moet in Rotterdam gemakkelijker worden voor ouderen en mensen met een beperking om zelfstandig te wonen. Met het programma Langer Thuis neemt de gemeente samen met zorgaanbieders, welzijnsinstellingen, woningcorporaties en zorgverzekeraars maatregelen om te zorgen voor betere woningen en heldere informatie. De gezamenlijke maatregelen moeten in 2018 zichtbaar resultaat opleveren.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Bijeenkomst DVP “Integrale geboortezorg, hoe kun je dat organiseren?”

19 mei 2015

Zomercarrousel 2015 - Gluren bij de buren

9 juni 2015

Mini symposium Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte

11 juni 2015