U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Transities in vogelvlucht

Tijdens de bijeenkomst 'Transities en samenwerking wijkteam' op 4 maart jl. in Rotterdam is onder meer toegelicht hoe de transities (hervorming langdurige zorg) gestalte hebben gekregen. De gepresenteerde informatie bleek een flinke kluif. Om die reden heeft ZorgImpuls de zaken kernachtig op een rij gezet.

Lees meer

Update en aanvulling gegevens ROS-Wijkscan

Sinds kort is er een nieuwe versie van de Vraag Aanbod Analyse Monitor Eerstelijnszorg (VAAM) en zijn voor alle Nederlandse gemeenten gezondheidsprofielen gepubliceerd. We leggen u uit om wat voor gegevens het gaat en hoe we deze combineren met de ROS-Wijkscan.

Lees meer

Boek over Maatschappelijke Gezondheidszorg

Marjo van Hal, mede-eigenaar van De Leefstijl Company en oud-medewerker van ZorgImpuls, is één van de auteurs van het boek ‘Maatschappelijke Gezondheidszorg’ dat onlangs is gepubliceerd. Het boek biedt verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg veel relevante informatie en maakt hen wegwijs in de thuiszorg, eerstelijnszorg, transmurale zorg, arbozorg, publieke gezondheidszorg en preventie.

Lees meer

Geke Both nieuw lid Raad van Advies

Conform het rooster van aftreden is Guus Reuter (logopedist) per 1 februari 2015 afgetreden als voorzitter Raad van Advies van ZorgImpuls. We danken Guus voor haar inzet. Nieuw lid Raad van Advies namens de beroepsgroep logopedisten is Geke Both.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Themabijeenkomst Zorg & Welzijn Capelle aan den IJssel

26 maart 2015

Nederlands Congres Volksgezondheid 2015

8 april 2015

STRAKS! Event 2015

10 april 2015

Regiobijeenkomst Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte

14 april 2015