U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

ZorgImpuls denkt met u mee over zorgvernieuwing

De zorg is volop in ontwikkeling. Betrokkenen worden uitgedaagd uit om structurele veranderingen teweeg te brengen in de zorg die lage kosten en hoge kwaliteit met elkaar weten te combineren. Misschien heeft u een briljant idee. Maar welke initiatieven lopen al in de regio? Bij wie moet u zijn? En hoe voert u uw idee uit? ZorgImpuls adviseert u graag over uw zorgvernieuwing.

Lees meer

Samenwerking huisartsen en wijkverpleegkundigen

Sinds 1 januari 2015 voeren wijkverpleegkundigen indicaties uit voor verpleging en verzorging. Ook heeft een aantal wijkverpleegkundigen specifiek de taak om wijkgerichte zorg te leveren. Benieuwd hoe huisartsen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Zuidplas en Barendrecht kunnen samenwerken met wijkverpleegkundigen in de wijk?

Lees meer

Themabijeenkomst zorg & welzijn op komst in Capelle aan den IJssel

ZorgImpuls, Buurtkracht en gemeente Capelle aan den IJssel nodigen zorg- en welzijnsprofessionals uit voor de themabijeenkomst zorg & welzijn op 26 maart 2015 in Capelle aan den IJssel. De bijeenkomst gaat over de verbinding tussen zorg en welzijn is speciaal voor professionals die in direct contact staan met inwoners of cliënten.

Lees meer

Ineen organiseert regiobijeenkomst

Vereniging van organisaties voor de eerstelijnszorg, Ineen, organiseert dit voorjaar regiobijeenkomsten om de binding met haar leden te versterken. Ook wil Ineen een impuls geven aan de samenwerking in de regio. Op 24 maart vindt de regiobijeenkomst ‘West’ plaats in de omgeving Rotterdam. De regiobijeenkomst start om 18.00 uur en duurt naar verwachting tot ca. 20.30 uur.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Nationaal Congres Kinderobesitas

3 maart 2015

Themabijeenkomst Transities en Samenwerking Wijkteams

4 maart 2015

Regiobijeenkomst Ineen

24 maart 2015

Themabijeenkomst Zorg & Welzijn Capelle aan den IJssel

26 maart 2015