U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Expeditie Duurzame Zorg Feijenoord gaat met camper de wijk in

In Rotterdam Feijenoord kunnen bewoners zélf de strijd aangaan tegen overgewicht, obesitas en diabetes. Iedereen in de Afrikaanderwijk, Hillesluis en Bloemhof kan een gratis gezondheidstest laten afnemen in de ‘Expeditie Camper’, een camper met zorgverleners die de komende maanden door de wijken rijdt. Vrijdag 14 november besteden zij aandacht aan Wereld Diabetes Dag.

Lees meer

Wijkbijeenkomsten ZorgImpuls in november

ZorgImpuls organiseert in november een reeks wijkbijeenkomsten in Rotterdam met het thema 'Rijk in mijn wijk'?! Wat levert samenwerking op? Dit keer in Prins-Alexander, Kralingen-Crooswijk, Noord, Hoogvliet en Feijenoord. Alle betrokkenen bij de eerstelijnszorg in het betreffende gebied zijn van harte welkom.

Lees meer

Publiekscampagne 'De zorg verandert mee' ook voor zorgverleners

Het ministerie van VWS is gestart met een landelijke publiekscampagne over de veranderingen in de zorg. Met tv-commercials, brochures, dagbladadvertenties en de website www.dezorgverandertmee.nl

Lees meer

Ding mee naar de Jacob de Vletterprijs

Zorgverzekeraar VGZ en de gemeente Rotterdam loven een prijs van €10.000 euro uit aan het meest vindingrijke Rotterdamse initiatief dat eraan bijdraagt dat (kwetsbare) inwoners van het Oude Noorden of Crooswijk weer zelfstandiger kunnen functioneren of meer contact krijgen in de wijk, gezonder gaan leven of meer onder de mensen komen. Kent u, of maakt u deel uit van zo’n initiatief? Ding dan mee naar de Jacob de Vletterprijs.

Lees meer

ZorgImpuls zoekt logopedist als lid Raad van Advies

In verband met het reglementair aftreden van één van de leden Raad van Advies per 1 februari 2015 zijn wij op zoek naar een nieuw lid Raad van Advies namens de beroepsgroep logopedie.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

POH-GGZ Congres

6 november 2014

Training kindermishandeling en huiselijk geweld

11 november 2014

Informatieavond over nieuwe ontwikkeling behandeling Prikkelbaar Darm Syndroom

13 november 2014

Symposium over de nieuwe wijkverpleging

20 november 2014

Wijkbijeenkomst Rotterdam Noord

25 november 2014

Wijkbijeenkomst Rotterdam Hoogvliet

25 november 2014

Wijkbijeenkomst Rotterdam Feijenoord

27 november 2014

Regiobijeenkomst Logopedisten

27 november 2014