U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Bijeenkomst organisatievorming vrijgevestigde kind&jeugd ggz-praktijken

In vervolg op de informatiebijeenkomst jeugd ggz van 24 april organiseert ZorgImpuls de bijeenkomst ‘Organisatievorming vrijgevestigde kind & jeugd ggz-praktijken’ op woensdag 2 juli 2014. Onderwerp van gesprek zijn de ontwikkelingen rondom de transitie jeugdzorg en welke mogelijkheden vrijgevestigde ggz-praktijken hebben om hier op in te spelen.

Lees meer

Huisartsen en V&V maken samenwerkingsafspraken

Op 22 mei kwamen HAP Rijnmond, IZER, LHV-huisartsenkring District Rotterdam en OSER met de zorginstellingen die vallen onder Conforte* bijeen om samenwerkingsafspraken te maken met het oog op de hervormingen in de ouderenzorg. ZorgImpuls begeleidde de bijeenkomst.

Lees meer

Terugblik wijkbijeenkomsten ZorgImpuls in Overschie en Delfshaven

Onder de naam ‘Rijk’ in mijn wijk?! Wat levert samenwerking op? organiseert ZorgImpuls dit jaar bijeenkomsten voor eerstelijnszorgverleners, welzijnsorganisaties en andere betrokkenen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zuidplas, Lansingerland en Barendrecht. In dit bericht leest u over de eerste twee bijeenkomsten in Rotterdam Overschie en Delfshaven.

Lees meer

Zorgverzekeraars: ROS’en hebben een belangrijke rol

De jaarlijkse contactdag van de ROS’en, zorgverzekeraars en VWS leverde dit jaar veel op: de ROS’en kunnen rekenen op continuering van de ondersteuningsgelden en de wijkverpleging behoort voortaan tot de doelgroepen van de ROS.

Lees meer

Succesvolle Zomercarrousel

ZorgImpuls heeft een evaluatie gehouden onder alle deelnemers van de Zomercarrousel op 15 mei. De bijeenkomst had dit jaar een andere opzet, namelijk die van een theatervoorstelling gevolgd door een nabespreking en een netwerkborrel. De beoordelingen van het thema, programma en de voorstelling mogen er zijn: het geheel scoorde een dikke 8.

Lees meer

Meer nieuws

Intensieve samenwerking Zorg op Zuid-Tarwezigt en Randweg

Kamerbrief bekostiging huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Kamerbrief bekostiging wijkverpleging

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Wijkbijeenkomst Rotterdam Charlois

19 juni 2014

Wijkbijeenkomst Rotterdam Centrum

24 juni 2014

Wijkbijeenkomst Hillegersberg/ Schiebroek

25 juni 2014

Workshop 'Leefstijl en stop ondersteuning'

1 juli 2014