U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Oncologienetwerk Barendrecht opgericht

Enkele eerstelijnszorgverleners hebben het initiatief genomen tot het oprichten van een oncologienetwerk in Barendrecht (ONW Barendrecht). Dit initiatief sluit goed aan bij het beleid: in de eerste lijn doen wat kan en in de tweede lijn doen wat moet. ZorgImpuls biedt ondersteuning en advies aan het netwerk.

Lees meer

Meer over de Zomercarrousel

Tijdens de Zomercarrousel op donderdag 15 mei kunt u dus de bijzondere theatervoorstelling ‘Springtij’ beleven. Maar dat is niet alles. Na de voorstelling gaat u samen met collega’s uit de regio aan de slag: ideeën en opvattingen delen, ervaringen uitwisselen en elkaar aan het denken zetten. Daarnaast is er ook ruim gelegenheid om te netwerken.

Lees meer

Contract Gezondheidscentrum Laan op Zuid definitief ondertekend

Op 5 maart jl. hebben diverse eerstelijnszorgpartijen en woningcorporatie Vestia Rotterdam Feijenoord de definitieve huurovereenkomst getekend voor de realisatie van het Gezondheidscentrum Laan op Zuid. De partijen staan te springen om het pand in gebruik te nemen. Naar verwachtingen zal het centrum september van dit jaar in gebruik worden genomen.

Lees meer

Adviseur Kirsten Kirschner vertelt over haar werk

“In de eerste lijn gebeurt het!” antwoordt ZorgImpuls-adviseur Kirsten Kirschner op de vraag waarom zij in de eerste lijn is gaan werken. ZorgenZ interviewde haar onlangs over haar werk en aankomende promotie.

Lees meer

Kantoor ZorgImpuls gesloten op 5, 29 en 30 mei

In verband met aankomende feest- en gedenkdagen is het kantoor van ZorgImpuls gesloten op maandag 5 mei, donderdag 29 mei en vrijdag 30 mei a.s. Op alle overige kantoordagen zijn wij bereikbaar. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen voor uw vragen op het gebied van praktijkvoering, wijkgerichte zorg en ketenzorg.

Lees meer

Meer nieuws

Kwaliteitsimpuls voor de Nederlandse farmacie (VWS)

Het ministerie van VWS heeft een fact sheet en infographic uitgegeven waarin de hervorming langdurige zorg beknopt en helder staat vermeld

Is certificering binnen de diëtetiek wenselijk? (Ned. tijdschrift voor voeding&dietetiek)

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Wijkbijeenkomst ZorgImpuls – Rotterdam Overschie 12 mei 2014

12 mei 2014

Zomercarrousel 2014

15 mei 2014

Wijkbijeenkomst Delfshaven 20 mei 2014

20 mei 2014