Tromgeroffel graag! Wij hebben een nieuwe naam. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste relatie,
Het zat er al aan te komen, maar nu is het dan zover! Na ruim een half jaar fusie hebben ZorgImpuls en Steunpunt KOEL per 12 juli officieel samen een nieuwe naam. Benieuwd wat die is geworden? Bekijk hieronder onze onthullingsfilm.​​​​​​​ Binnenkort zullen wij ook een nieuwe website lanceren. We houden u op de hoogte.

Zorgimpuls nieuwe naam

Nieuws

Programma ‘Organisatiegraad Paramedische Zorg’ van start

Paramedici zijn van grote waarde voor de verbetering van zowel fysiek als mentaal welbevinden van grote groepen patiënten. Toch zijn ze vaak nog beperkt georganiseerd en aangehaakt bij multidisciplinaire zorgnetwerken. Op 1 april 2021 is daarom het programma ‘Organisatiegraad paramedische Zorg’ van start gegaan.

Lees meer

Brandbrief Rotterdamse huisartsen aan Koningin Máxima over falend beleid jeugdzorg

Te veel kinderen en jongeren ontvangen op dit moment niet de geestelijke gezondheidszorg die ze nodig hebben, zo luidt de noodkreet van Rotterdamse huisartsen in een brandbrief aan koningin Máxima, die afgelopen week uitsprak zich extra te willen inzetten voor geestelijke gezondheidszorg.

Lees meer

Rotterdam uit landelijke top 10 hoogste wachtlijsten in de GGZ

Sinds de start van de nieuwe wachttijdenaanpak in Rotterdam hebben de samenwerkende GGZ-partners het gepresteerd uit de top 10 van hoogste wachttijden van specialistische ggz te verdwijnen.

Lees meer

CZ en KOEL-ZorgImpuls investeren samen in versterking van de zorg

Steunpunt KOEL & ZorgImpuls, de regionale ondersteuningsorganisatie (ROS) in Rotterdam, Drechtsteden en Zuid-Hollandse Eilanden, heeft voor de komende vier jaar (2021-2024) een overeenkomst met CZ gesloten.

Lees meer

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Symposium Sociale Verloskunde

23 september 2021
 
 
ZorgImpuls is per 1 januari 2021 gefuseerd met:
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.