Kunnen we de crisis benutten voor positieve verandering? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Blog: Kunnen we de crisis benutten voor positieve verandering?

Begin maart was ineens alles anders. In een oogwenk dwong het coronavirus ons de normale routine los te laten en zagen we dat onder druk alles vloeibaar wordt. Nu de maatregelen zijn versoepeld en de zomervakanties van start gaan, is het ook een goed moment om te kijken wat de afgelopen maanden hebben betekend. Kunnen we de crisis benutten voor positieve verandering? Allereerst wil ik graag nog even terugkijken.

Lees meer

Subsidie beschikbaar voor zorg op afstand: SET COVID-19 2.0

Na een succesvolle eerste SET COVID-19 subsidie, stelt het ministerie van VWS opnieuw gelden beschikbaar voor de inzet van digitale zorg thuis. In totaal is €77 miljoen beschikbaar om digitale toepassingen te implementeren en te borgen.

Lees meer

Sluit aan bij inspiratiesessie 'Het verhaal achter de mens in coronatijd'

Na twee succesvolle edities organiseert ZorgImpuls op dinsdag 14 juli van 17.00 tot 18.30 uur een derde online inspiratiesessie voor professionals in zorg en welzijn. Aan de hand van patientverhalen gaan we in gesprek hoe de coronacrisis het leven van patiënten in verschillende sectoren (o.a. GGZ, ouderenzorg, geboortezorg) heeft veranderd.

Lees meer

Oncologische zorg zonder grenzen

Steeds meer mensen overleven kanker. Dankzij de grote vooruitgang in de oncologische wetenschap en zorg hebben zij perspectief op nog vele jaren in behoorlijke gezondheid. Daardoor zijn er steeds meer mensen die zich moeten zien te verhouden tot de rol die deze ziekte in hun leven speelt. Met alle bijbehorende angst en onzekerheid over de mogelijke terugkeer ervan.

Lees meer

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Online inspiratiesessie: het verhaal achter de mens in coronatijd

14 juli 2020

Webinar Stevige Start met Centering Pregnancy in Rotterdam

16 juli 2020
 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.