Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

ZorgImpuls gaat verhuizen!

We starten binnenkort met aftellen aan de Schiedamsedijk... Na 7 jaar op ons huidige adres, pakken we in mei onze spullen in en verhuist ZorgImpuls naar een mooie nieuwe locatie. Ook daar heten wij u, klaar voor de toekomst, uiteraard van harte welkom! Onze verhuisberichten volgen...

Lees meer

ZorgImpuls en gemeente Rotterdam werken ook in 2020 nauw samen

De gemeente Rotterdam en ZorgImpuls werken al ruim 17 jaar samen. Om de samenwerking opnieuw kracht bij te zetten hebben we met elkaar de Samenwerkingsagenda 2020 opgesteld. Daarin beschrijven we hoe we elkaar, vanuit onze verschillende rollen, kunnen versterken en wat we gezamenlijk kunnen bereiken voor Rotterdam. In zorg en welzijn zijn ook vele uitdagingen die nadrukkelijk om samenwerking vragen.

Lees meer

Gezamenlijke aanpak wachttijden GGZ door transfertafel in Rotterdam Rijnmond

Eén van de grootste knelpunten in de zorg in Nederland zijn de lange wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Op initiatief van de Regionale Taskforce GGZ en zorgverzekeraar Coöperatie VGZ is begin februari in Rotterdam Rijnmond een eerste ‘transfertafel GGZ’ georganiseerd. De betrokken GGZ-instellingen BuurtzorgT, FortaGroep, HSK, Caleidozorg, Mentaal Beter en Parnassia Groep hebben met begeleiding van ZorgImpuls besloten om gezamenlijk een concrete vervolgstap te zetten.

Lees meer

Programma Langer Thuis en Raedelijn lanceren ‘Netwerkbureau Langer Thuis’ voor vragen over regionale samenwerking gericht op ouderen

Trekkers van netwerken met vragen over regionale samenwerking gericht op ouderen kunnen vanaf nu terecht bij het ‘Netwerkbureau Langer Thuis’. Het bureau is een initiatief vanuit het landelijke VWS-programma ‘Langer Thuis’ en heeft als doel regionale netwerken op het gebied van ouderen verder te helpen.

Lees meer

Bent u klaar voor online inzage per 1 juli 2020?

Patiënten gaan steeds meer de regie voeren over hun eigen gezondheid. Deze ontwikkeling wordt versterkt doordat zij meer rechten krijgen. Vanaf 1 juli 2020 hebben patiënten wettelijk recht op elektronische inzage en afschrift van hun medisch dossier. Is uw praktijk er klaar voor?

Lees meer
 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.