Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Veelbelovende innovaties om wachttijden GGZ terug te dringen

Op vrijdag 17 januari bracht staatssecretaris Paul Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een bezoek aan de regionale ‘Taskforce Wachttijden GGZ’ op de locatie van Parnassia Groep in Rotterdam.

Lees meer

Werkgroep Ouderen van de Regionale Huisartsen Coalitie (RHC) zet zich in voor kwetsbare ouderen.

Als huisartsen regionaal meer samenwerken op het gebied van ouderenzorg, kunnen zij daadkrachtiger in overleg met gemeente, thuiszorgorganisaties, welzijn, ziekenhuizen en specialisten ouderengeneeskunde om afspraken te maken over de zorg voor thuiswonende ouderen. 

Lees meer

Evaluatie proef ‘Inzicht in verloskundige capaciteit in regio Rotterdam-Rijnmond’

Op 12 december 2019 heeft de expertisegroep Acute Geboortezorg regio Rotterdam – Rijnmond de eerste periode van de proef “Inzicht in verloskundige capaciteit in regio Rotterdam -Rijnmond” geëvalueerd. 

Lees meer

GGZ expertgroep huisartsen Rotterdam e.o. stelt zich voor

In Rotterdam en omstreken is sinds 2018 een expertgroep van huisartsen actief, die zich richt op het verbeteren van de samenwerking binnen de GGZ. De GGZ expertgroep huisartsen is een initiatief van een groep huisartsen, GGZ-kaderartsen en ZorgImpuls. De regio heeft een grote en kwetsbare populatie binnen de GGZ, zowel onder de jeugd als volwassenen. Een gezamenlijke, regionale aanpak is daarom zeer wenselijk.

Lees meer

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Innovation for Health Conferentie

13 februari 2020
 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.