Tips & tricks voor netwerkzorg | Diverse subsidie-oproepen | GGZ expertgroep huisartsen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Netwerkzorg: anders samen werken

De organisatie van de zorg verandert. Netwerkzorg is in opkomst om flexibeler, effectiever en efficiënter in te kunnen spelen op de zorgbehoefte van mensen met complexe zorgvragen. Samenwerking tussen cure, care en welzijn is noodzakelijk om deze samenhangende zorg dicht bij huis te verlenen. Ook de toenemende schaarste aan mensen en middelen speelt een rol.

Lees meer

Laatste aanvraagronde opleidingssubsidie SectorplanPlus

Op 2 december 2019 start de vierde en laatste inschrijfronde voor SectorplanPlus van het ministerie van VWS. Werkgevers in zorg & welzijn kunnen hiermee een meerjarige subsidie aanvragen voor opleidingsactiviteiten gericht op instroom en scholing van nieuwe én bestaande medewerkers.

Lees meer

Start drie nieuwe subsidieoproepen Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Het programma Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP) stelt op 10 december 2019 drie nieuwe subsidieoproepen open. Met deze subsidies kunnen samenwerkingsverbanden ondersteuning bekostigen bij het opstarten of verder ontwikkelen van hun regionale samenwerking. Ook is het mogelijk financiering aan te vragen voor het opstellen van een gedeeld regiobeeld, ter ondersteuning van het ontwikkelen van een regiovisie.

Lees meer

GGZ expertgroep huisartsen Rotterdam e.o. stelt zich voor

In Rotterdam en omstreken is sinds 2018 een expertgroep van huisartsen actief, die zich richt op het verbeteren van de samenwerking binnen de GGZ. De GGZ expertgroep huisartsen is een initiatief van een groep huisartsen, GGZ-kaderartsen en ZorgImpuls. De regio heeft een grote en kwetsbare populatie binnen de GGZ, zowel onder de jeugd als volwassenen. Een gezamenlijke, regionale aanpak is daarom zeer wenselijk.

Lees meer

Veranderingen team ZorgImpuls

ZorgImpuls is een organisatie met een gedreven en ambitieus team. Wij zijn trots op onze collega’s en dankbaar voor de resultaten die we samen behalen. Op deze manier willen we onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. In dit nieuwsbericht leest u over de aankomende veranderingen in ons team.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

LSH010 Ontbijt

12 december 2019

Mini-symposium over Jong Dementerenden

23 januari 2020
 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.