Project Meekijkconsultatie Rotterdam wint prijs, gewoon door te doen! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Exclusieve Masterclass Netwerksamenwerking op komst

In vervolg op de Zomercarrousel organiseren we 31 oktober 2019 een exclusieve Masterclass over Netwerksamenwerking voor professionals in zorg en welzijn in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Zuidplas en Barendrecht.

Lees meer

Project Meekijkconsultatie Rotterdam wint prijs, gewoon door te doen!

Huisartsenorganisaties uit Rotterdam en omstreken hebben met het project ‘Specialistische meekijkconsultatie in de huisartsenpraktijk’ de Challenge van InEen gewonnen. Onder de genomineerden waren drie goede voorbeelden van de Juiste Zorg Op de Juiste Plek uit verschillende regio’s in het land.

Lees meer

Data en kennis van het zorglandschap ook in Barendrecht een waardevolle combinatie

ZorgImpuls benut data in combinatie met kennis van het zorglandschap. Ook in Barendrecht is dit een krachtig middel gebleken om partijen in zorg en welzijn inzicht te geven in de lokale situatie en samenwerkingsvraagstukken.

Lees meer

Kick-off Coöperatie Fysiotherapie Rijnmond

Ca. 600 fysiotherapeuten uit 75 praktijken in Rotterdam en omstreken gaan de krachten bundelen. Met een coöperatie vormen fysiotherapeuten een belangrijk aanspreekpunt voor gemeenten, zorgverzekeraars, zorgorganisaties en het Paramedisch Netwerk Rotterdam.

Lees meer

Vertrek en komst medewerkers ZorgImpuls

Onze collega Maria Maes is per 1 oktober een nieuwe uitdaging aangegaan. Zij begeleidde de afgelopen periode verschillende projecten waaronder strategieontwikkeling Paramedisch Netwerk Rotterdam; samenwerking eerste en tweede lijn rondom oncologische zorg en de inzet van geestelijke zorg in de eerstelijns palliatieve zorg.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Mantelzorgondersteuning in de palliatieve fase

17 oktober 2019

Symposium Regionaal Leernetwerk Jeugd 'Ruimte geven voor regie aan jongeren: (hoe) doe jij dat?'

17 oktober 2019

Samen werken aan de juiste oncologische zorg op de juiste plek

4 november 2019
 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.