Wat u moet weten voordat u komt ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Beste {{sirMadamLastName}},

Leuk dat u deelneemt aan de Zomercarrousel van ZorgImpuls op 20 juni in Diergaarde Blijdorp Rotterdam! We hebben drie belangrijke mededelingen voor uw komst:

1. Op tijd aanwezig zijn

Om het programma en de logistiek goed te laten verlopen starten wij stipt om 17:00u. Graag verzoeken we u om ruim voor deze tijd aanwezig te zijn. Vanaf 16:15u bent u van harte welkom. Houd er rekening mee dat het ongeveer 15 minuten lopen is van de hoofdingang naar het Oceanium, waar de Zomercarrousel plaatsvindt. Bekijk hier de plattegrond.

2. Hoofdingang Oceaniumzijde nemen

Diergaarde Blijdorp heeft twee ingangen. U heeft alleen toegang tot de Hoofdingang Oceanium-zijde aan de Blijdorplaan 8, 3041JG Rotterdam. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw route met de auto of het openbaar vervoer. Mocht u toch bij de andere (historische) ingang aan de Van Aerssenlaan arriveren, dan dient u buitenom te lopen naar de hoofdingang. In dit geval bent u 15 minuten langer onderweg.

3. Toegangsbewijs tonen

Via deze link kunt u voor u en uw 16 medewerkers het toegangsbewijs downloaden. U dient deze uitgeprint of op uw mobiele telefoon te tonen bij de kaartcontrole van Diergaarde Blijdorp, waar de barcode ter controle gescand zal worden. Zodra u binnen bent, kunt u de borden ‘Oceanium’ en ‘Haaienzaal’ volgen.
 
Daarnaast vragen we uw aandacht voor het volgende:

  • Indien u specifieke dieetwensen heeft, kunt u deze t/m donderdag 13 juni doorgeven via info@zorgimpuls.nl. Voor vegetarische gerechten wordt gezorgd.
  • Voor het parkeerterrein van Blijdorp hebben wij uitrijkaarten beschikbaar die wij verstrekken bij de ontvangst.
  • In het Oceanium is geen bewaakte garderobe. Wel zijn er kluisjes bij de hoofdingang van Diergaarde Blijdorp.
  • Er is een fotograaf aanwezig. De foto’s worden gebruikt voor het verslag en de website van ZorgImpuls. Indien u bezwaar heeft om op de foto te komen, kunt u dit aangeven bij de fotograaf.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Zomercarrousel, dan horen wij dat graag via info@zorgimpuls.nl

 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.