Vouchers beschikbaar voor inzet expertise bij maken regiobeeld voor Juiste Zorg op de Juiste Plek ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Vouchers beschikbaar voor inzet expertise bij maken regiobeeld voor Juiste Zorg op de Juiste Plek

De voucherregeling van het ZonMw-programma ‘Juiste Zorg Op de Juiste Plek’ (JZOJP) is van start gegaan. Met een voucher kunt u als samenwerkingsverband expertise inhuren voor het verzamelen van data en het daarmee in kaart brengen van de stand van zaken op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn in uw regio. Hiermee kunt u de zorg nog beter aan laten sluiten op behoeftes van de mensen in de regio.

Lees meer

Samen de route naar de juiste zorg ontdekken met de patiëntreis

De patiëntreis levert inzichten op waarmee het zorgproces beter afgestemd kan worden op de behoeften van patiënten. Bij ZorgImpuls zien we dat deze methodiek ook zorgt voor verbinding tussen partijen. We zetten de patiëntreis dan ook regelmatig in om samenwerkingspartners dichter bij elkaar te brengen.

Lees meer

Handen ineen voor betere kwaliteit van bestaan Capelse ouderen

Welzijn Capelle is samen met partners uit het veld een project gestart om de kwaliteit van bestaan voor kwetsbare ouderen te verbeteren. Daarbij zetten zij zich in voor een betere verbinding tussen zorg en welzijn en gaan zij uit van het concept positieve gezondheid.

Lees meer

Expertisegroep Acute Geboortezorg Rotterdam-Rijnmond maakt regionale afspraken

De acute geboortezorgketen staat onder druk, onder andere door personeelsschaarste. Het Traumacentrum Zuidwest-Nederland, als stafbureau van het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ), en het District Verloskundig Platform (DVP) Rijnmond hebben de krachten gebundeld in een expertisegroep en werken aan oplossingen voor diverse problemen in de acute geboortezorg.

Lees meer

Even voorstellen: trainee-adviseur Karlijn Strackee

Karlijn Strackee is eind april 2019 gestart als trainee-adviseur bij ZorgImpuls. Zij volgt hiervoor het traineeship ‘Zorg’ bij BMC, dat anderhalf jaar duurt. Hierin staan competentieontwikkeling, het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en het opdoen van kennis over het zorglandschap centraal.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Studiedag indicatiestelling langdurige zorg

13 juni 2019

Zomercarrousel 2019: Bijzondere Ontmoetingen

20 juni 2019

Symposium Dilemma’s rondom dementie

25 juni 2019
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven.