Paramedici van start met paramedisch netwerk regio Rotterdam ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Paramedici van start met paramedisch netwerk regio Rotterdam

Stevige paramedische samenwerking is wenselijk en noodzakelijk om de kwaliteit van zorg en ondersteuning aan de patiënt in de eerste lijn te verhogen. Dit belangrijke signaal gaven paramedici uit Rotterdam en omstreken tijdens een bijeenkomst op 11 april 2019.

Lees meer

Subsidie beschikbaar voor transformatie naar de Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ondersteunt partijen in de regio bij de transformatie naar ‘De juiste zorg op de juiste plek’ (JZOJP). Zo zijn verschillende bijeenkomsten in Nederland georganiseerd en is een vindplaats van goede voorbeelden beschikbaar gesteld op www.dejuistezorgopdejuisteplek.nl.

Lees meer

Jaaroverzicht en jaarplan DVP Rijnmond nu online beschikbaar

Samenwerken loont. Dat is goed te zien bij District Verloskundig Platform (DVP) Rijnmond. Het DVP Bestuur is trots op de resultaten die zij samen met de leden en partners in de regio Rijnmond heeft behaald. Een overzicht van het afgelopen jaar en de activiteiten in 2019 zijn nu online in te zien.

Lees meer

Bijzondere ontmoetingen

Een fijn gesprek, een verrassend verhaal, een bijzondere ontmoeting. Op 20 juni a.s. kunt u het allemaal beleven op de Zomercarrousel, onze jaarlijkse inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor professionals in zorg & welzijn. Deze twee gepassioneerde sprekers nemen u onder andere mee op een inspirerende vlucht ‘over’ de zorg.

Lees meer

Even voorstellen: stagiaire Ikram Lkhssim

We hebben een nieuw gezicht op kantoor. Ikram L’khssim, masterstudent Vitality & Ageing aan de Universiteit van Leiden, is 15 april gestart met haar stage bij ZorgImpuls. Tegelijkertijd doet zij afstudeeronderzoek bij GENERO, die bij ZorgImpuls gehuisvest is. Ikram doet onderzoek onder ouderen met een migratieachtergrond.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Minisymposium Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte

4 juni 2019

Studiedag indicatiestelling langdurige zorg

13 juni 2019

Zomercarrousel 2019: Bijzondere Ontmoetingen

20 juni 2019
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven.