De sprekers en het programma van de Zomercarrousel van ZorgImpuls zijn bekend! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Bijzondere Ontmoetingen

Van professionals en organisaties in zorg & welzijn wordt veel verwacht om deze nog beter te maken en betaalbaar te houden. Tijdens de Zomercarrousel laten we u even ‘bijkomen’. Twee gepassioneerde sprekers nemen u mee op een inspirerende vlucht ‘over’ de zorg.

Nanne Dodde is een veranderdeskundige die vele organisaties in de gezondheidszorg (heeft) begeleid in leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Hij is opgeleid als apotheker en bedrijfskundige. Dodde neemt ons mee in de noodzaak en de kunst van het samenwerken in netwerken. Daarbij reikt hij ook handige tips & tricks aan.
André Kuipers is de eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam. In totaal bracht de ESA-astronaut 204 dagen in de ruimte door. Behalve als astronaut is Kuipers ook opgeleid als arts. Als geen ander kan hij zijn ervaringen als arts ‘aan de andere kant’ belichten.

Naast de ontmoeting met onze sprekers, biedt de Zomercarrousel u als altijd volop de gelegenheid om bekende en onbekende collega’s te ontmoeten. Dit doen we op een spannende locatie in Diergaarde Blijdorp. Daar zult u nog een speciale ontmoeting hebben. Kortom, u kunt een avond vol mooie ontmoetingen tegemoet zien!

Datum:   20 juni 2019
Tijd:   16:30 - 21:30 uur
Locatie:   Diergaarde Blijdorp (entree Oceaniumzijde)
Adres:   Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam
Kosten:   €40

 

Programma

16:30-17:00 uur Ontvangst en voorgerecht
17:00-17:10 uur Welkomstwoord Robert Waterreus
17:10-18:00 uur Lezing Nanne Dodde
18:00-18:50 uur Netwerken en hoofdgerecht
19:00-20:30 uur Lezing Andre Kuipers
20:30-21:30 uur Netwerken en nagerecht


Aanmelden

U kunt zich tot 13 juni aanmelden via www.zorgimpuls.nl/zomercarrousel2019. Het aantal plaatsen is beperkt. Mocht u zich al hebben aangemeld, dan ontvangt u later nog informatie over de toegang tot Diergaarde Blijdorp.

ZorgImpuls is een ROS en adviesbureau voor toekomstbestendige samenwerking in zorg en welzijn. Onze Zomercarrousel is een jaarlijkse inspiratie- en netwerkbijeenkomst voor alle professionals in zorg en welzijn in ons werkgebied Rotterdam e.o.

 
 
U ontvangt deze mailing als relatie van ZorgImpuls.
Wilt u geen mailings meer ontvangen? Uitschrijven.