ZorgImpuls verwelkomt regionaal ouderenzorgnetwerk GENERO ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

ZorgImpuls verwelkomt GENERO

Sinds kort wordt het regionale ouderenzorgnetwerk GENERO gefaciliteerd door ZorgImpuls. Zowel organisatorisch als op het gebied van huisvesting en werkgeverschap. De nieuwe coördinator, Hanna van Dijk, is gestart per 1 april.

Lees meer

Veel belangstelling voor bijeenkomst Zomercarrousel met André Kuipers

De jaarlijkse inspiratiebijeenkomst van ZorgImpuls voor zorg- en welzijnsprofessionals in de regio loopt storm. In één week na het versturen van vooraankondiging is meer dan de helft van de beschikbare plaatsen gevuld. Wilt u er 20 juni ook bij zijn? Meld u dan snel aan.

Lees meer

ICT Huisartsenraad informeert huisartsen in de regio Rijnmond over digitale ontwikkelingen in de praktijk

Goede gegevensuitwisseling tussen partijen is belangrijk om de goede zorg op het juiste moment te kunnen leveren. De huisartsenorganisaties in Rijnmond zitten sinds 2018 bij elkaar om in gezamenlijkheid het thema gegevensuitwisseling op te pakken.

Lees meer

Huisartsen kunnen zich nu eenvoudiger aanmelden bij wijkteams Rotterdam

Goede communicatie tussen huisartsen en wijkteams is belangrijk bij het bieden van de juiste zorg voor iedere burger. Met de komst van de wijkteams in Rotterdam en aanscherping van de privacyregels is er meer behoefte gekomen aan goede en veilige digitale communicatie tussen huisartsen en wijkteams.

Lees meer

Patiënten recht op online inzage in eigen dossier door nieuwe wetgeving

Patiënten gaan steeds meer de regie voeren over hun eigen gezondheid. Deze ontwikkeling wordt versterkt doordat zij meer rechten krijgen. Vanaf 1 juli 2020 hebben patiënten wettelijk recht op elektronische inzage en afschrift van hun medisch dossier. Is uw praktijk er klaar voor?

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Arts en Leefstijl Congres & verkiezing eerste Leefstijlarts

5 april 2019

Bijeenkomst paramedische samenwerking in regio Rotterdam

11 april 2019

Robot en andere High Tech

11 april 2019
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven.