Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Regionale meekijkconsultatie gaat door in 2019

Meekijkconsultatie vermindert het aantal doorverwijzingen naar de medisch specialist. Patiënt, huisarts én medisch specialist zijn tevreden over de eerste uitkomsten van de Rotterdamse pilot. Het aantal consultaties is echter nog beperkt en het inrichten van het proces en de samenwerking vraagt veel van de betrokkenen. Reden voor de begeleidingsgroep en Zilveren Kruis om meekijkconsultatie verder uit te bouwen.

Lees meer

Versterking arbeidsmarkt huisartsenzorg regio Rotterdam

Voldoende capaciteit en kwaliteit van personeel in de huisartsenzorg. Nu en in de toekomst. Zowel landelijk als regionaal wordt hier stevig op ingezet. In de regio Rotterdam werken sinds 2006 diverse organisaties samen aan een toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Lees meer

Vertrek en komst medewerkers ZorgImpuls

Kirsten Kirschner nam deze maand na 8,5 jaar afscheid van ZorgImpuls. Als informatiemanager heeft ze veel samenwerkingstrajecten versterkt en verder geholpen met wijkscans, regioanalyses of andere vormen data en informatiemanagement. Daarvoor heeft ze als regioadviseur verschillende gebiedsgerichte samenwerkingstrajecten geïnitieerd en begeleid.

Lees meer

Bereikbaarheid ZorgImpuls met de feestdagen

Het einde van het jaar nadert en de feestdagen staan weer voor de deur. Ons kantoor is gesloten op 24 t/m 26 december, 31 december en 1 januari. Vanaf dinsdag 2 januari 2019 staan wij weer klaar voor samenwerkingsvraagstukken in de wijk en regio.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Samen werken aan vroegopsporing

22 januari 2019

e-Health in de zorg

24 januari 2019

Informatiebijeenkomst Eerstelijnsverblijf Sonneburgh

24 januari 2019

Innovation for Health Conferentie

14 februari 2019
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven.