U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Bijeenkomst "Specialist ouderengeneeskunde in de huisartsenpraktijk"- 30 mei 2013

IZER, OSER, Zorgbelang, Genero en ZorgImpuls organiseren donderdag 30 mei a.s. een bijeenkomst over specialist ouderenzorg in de huisartsenpraktijk. Steeds meer specialisten ouderengeneeskunde oefenen hun vak uit buiten de vertrouwde muren van het verpleeghuis. Werkt nu nog maar één op de vijf specialisten ouderengeneeskunde buiten een verpleeghuis, straks zal dit aantal naar verwachting veel groter zijn.

Lees meer

Regiobijeenkomsten IJsselmonde en Overschie

‘Samen één in IJsselmonde?’ Luidde de laatste vraag op 11 april jl. in de raadszaal van de deelgemeente IJsselmonde. De zaal reageert enthousiast, iedereen steekt zijn groene briefje op. Ze willen elkaar vaker ontmoeten, zoals het netwerk in Feijenoord. De aanwezigen hebben die avond een Raad gevormd en beoordelen elkaars ideeën.

Lees meer

Eigen bijdrage GGZ

Minister Schippers heeft de LVG en andere partners van het Bestuurlijk Akkoord GGZ geïnformeerd dat zij afziet van het voornemen om vanaf 2014 een procentuele eigen bijdrage in te voeren over de curatieve ggz.

Lees meer

Zorg op de juiste plek

Van denken naar doen. Substitutie oftewel Zorg op de juiste plek, is cruciaal voor de toekomst van de zorg. De laatste jaren is veel gepraat en geschreven over het concept en het belang hiervan. Nu is het tijd om in actie te komen. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt beschreven hoe je als zorgverlener in de praktijk aan de slag kunt met een ZOJP project. Lees er alles over op www.zorgopdejuisteplek.nl.

Lees meer

NZa adviseert om regeling POH GGZ ook open te stellen voor andere zorgaanbieders

Op 15 april jl. heeft de NZa haar advies aan de minister gepubliceerd om de regeling POH GGZ ook open te stellen voor andere zorgaanbieders dan de huisarts.  

Lees meer

Meer nieuws

Nieuwsbrief RIAGG Rijnmond

 

 

Agenda

Starten met Twitter, Facebook en LinkedIn: de basis

16 mei 2013

Sociale Media gevorderd: van gebruiken tot effectief inzetten!

16 mei 2013

E-health: de sprong naar zorgorganisatie 2.0

16 mei 2013

Bijeenkomst eerstelijnszorg deelgemeente Delfshaven 16 mei

16 mei 2013