U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

ZorgImpuls gaat aan de slag met uw feedback

Eind vorig jaar heeft ZorgImpuls een tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren, waaraan 177 klanten en eerstelijnszorgrelaties hebben meegewerkt. Ongeveer de helft van de respondenten was gebruiker van de diensten van ZorgImpuls. Onderzocht zijn de bekendheid, het imago van ZorgImpuls en de tevredenheid over de ROS onder eerstelijnszorgverleners. Met behulp van de feedback wil ZorgImpuls zijn dienstverlening aanscherpen.

Lees meer

Patiënten geven de oefentherapeut een 8.8

In de periode juni t/m december 2012 hebben oefentherapeuten in het district Rotterdam een pilot laten uitvoeren naar de patiënttevredenheid. Aanleiding hiervoor was dat de oefentherapeuten het leveren van kwalitatief goede zorg voorop stellen en graag wilden weten hoe de patiënt over de oefentherapie denkt. Het regende achten en negens. Resultaten om trots op te zijn!

Lees meer

Bijeenkomst over ontwikkelingen basis ggz

ZorgImpuls organiseert op dinsdagavond 14 mei a.s. een bijeenkomst over de ontwikkelingen op het gebied van de basis ggz. Met name de beoogde introductie van de basis ggz en de daaraan gekoppelde flexibilisering van de module poh-ggz zijn belangrijke thema’s waarop zal worden ingegaan.

Lees meer

Vooraankondiging Zomercarrousel op 20 juni 2013

Donderdag 20 juni om 16:00 uur organiseert ZorgImpuls zijn jaarlijkse ‘Zomercarrousel’ in Rotterdam met als titel ‘Ondernemen? Mij een zorg!’. De conferentie is zowel gericht op praktijkhoudende eerstelijnszorgverleners als zorgverleners die in dienst zijn. Daarnaast zijn ook zorgverzekeraars, welzijnswerkers en gemeenten van harte welkom.

Lees meer

Meer nieuws

KNMG en VvAA lanceren grootste collectie medische apps

Nivel-zorgregistraties eerste lijn ook voor de huisartsenpost

 

Agenda

Bijeenkomst Basis GGZ- 14 mei

14 mei 2013

Bijeenkomst eerstelijnszorg deelgemeente Noord 23 april

23 april 2013

Bijeenkomst eerstelijnszorg deelgemeente Hilligersberg-Schiebroek 23 april

23 april 2013

Starten met Twitter, Facebook en LinkedIn: de basis

16 mei 2013