Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Jaarbericht 2016

ZorgImpuls kijkt terug op een jaar waarin op vele manieren is gewerkt aan samenwerking: in de eerste lijn, met de tweede lijn en met het sociaal domein. In de wijk en op regionaal niveau. Op verschillende thema’s als ouderenzorg, geboortezorg, palliatieve zorg, GGZ en substitutie van zorg.

Lees meer

Save the date: Zomercarrousel 8 juni 2017

Graag nodigen we u uit voor onze jaarlijkse Zomercarrousel op 8 juni. Centraal staat het inspireren en verbinden van (zorg)professionals in Rotterdam en omstreken. Dit jaar gaan we terug naar de bedoeling. De zorg staat op zijn kop. Waar doet u het ook alweer voor?

Lees meer

Blog Tanja Swinkels: inzicht in een hele nieuwe wereld

Zeven maanden geleden startte ik samen met Wouter Meijer als adviseur in opleiding bij ZorgImpuls. Via een traineeship worden wij in twee jaar opgeleid tot adviseurs. Een spannende switch voor mij na mijn opleiding psychologie. Maar ik kan nu al met vertrouwen zeggen: ik ben enthousiast!

Lees meer

Modulegelden voor integrale geboortezorgorganisaties

Het afgelopen half jaar heeft ZorgImpuls de verloskundige samenwerkingsverbanden van Erasmus MC en Franciscus Vlietland Ziekenhuis begeleid bij de module-aanvraag voor het ontwikkelen van een integrale geboortezorgorganisatie. Beide VSV’s kregen de modulegelden toegekend.

Lees meer

Regiobijeenkomst ZonMw vervolgprogramma ‘Zwangerschap en Geboorte’

Eind 2016 liep de ZonMw-financiering van het regionaal consortium Zwangerschap & Geboorte Zuidwest Nederland af. Vele partners, waaronder  ZorgImpuls, waren betrokken bij de opzet, ontwikkelingen en resultaten van het consortium. Het programma krijgt een vervolg. Op 11 mei 2017 vindt hierover een regiobijeenkomst plaats.

Lees meer

Conferentie Hospital@Home in Rotterdam

GENERO - Netwerk Ouderenzorg Zuidwest-Nederland  - organiseerde 27 maart 2017 een conferentie over het thuis verlenen van ziekenhuiszorg aan kwetsbare ouderen en Rotterdamse initiatieven die hier raakvlakken mee hebben.

Lees meer

Bereikbaarheid ZorgImpuls rond Koningsdag en Hemelvaartsdag

In verband met de aankomende feestdagen is het kantoor van ZorgImpuls gesloten op donderdag 27 april (Koningsdag), vrijdag 28 april 2017, donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei. Op overige kantoordagen zijn wij gewoon bereikbaar.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Regiobijeenkomst Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte

11 mei 2017

5e Jaarcongres: De kracht van het sociale wijkteam

16 mei 2017

Conferentie 'Wonen, zorg en welzijn in een vitaliserende omgeving'

17 mei 2017

Mantelzorgspreekurenweek Rotterdam

22 mei 2017
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven.