Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Nieuws

Verwijzingen naar en binnen GGZ vereenvoudigd

Zorgaanbieders, zorgverzekeraars en het ministerie van VWS hebben nieuwe afspraken gemaakt om de administratieve belasting in de GGZ te verlagen. De afspraken gaan in per 1 april 2017 en besparen alle betrokken partijen tijd en kosten.

Lees meer

Blog Wouter Meijer: van trainee op weg naar zelfstandige adviseur

Zes maanden geleden begon ik als trainee bij ZorgImpuls. Samen met Tanja Swinkels word ik in een leertraject van twee jaar opgeleid tot adviseur. Elke week volg ik trainingen om kennis en vaardigheden op te doen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal: wie ben ik als adviseur? De komende tijd bloggen Tanja en ik over onze ervaringen. 

Lees meer

Verpleegkundig specialist in uw huisartsenpraktijk?

Verpleegkundig specialisten, Huisartsenposten Rijnmond, LHV, IZER, Hogeschool Rotterdam en ZorgImpuls hebben een verkenning gedaan naar het inzetten en opleiden van verpleegkundig specialisten in huisartsenpraktijken en gezondheidscentra in de regio.

Lees meer

Gastcollege wijkgericht werken aan het huisartsinstituut

Huisartsen in opleiding worden in het laatste jaar voorbereid op diverse aspecten van het huisartsenvak. Hoe de wereld van samenwerking in de wijk eruit ziet, is er één van. Monique Smit-Hannôt, adviseur bij ZorgImpuls, verzorgde op 2 maart een college wij(k)gericht werken aan het huisartsinstituut in Rotterdam.

Lees meer

Bereikbaarheid ZorgImpuls rond Pasen en Koningsdag

In verband met de aankomende feestdagen is het kantoor van ZorgImpuls gesloten op maandag 17 april (Tweede Paasdag), donderdag 27 april (Koningsdag) en vrijdag 28 april 2017. Op overige kantoordagen zijn wij gewoon bereikbaar.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bekijk alle berichten

Agenda

Congres 'Zorg om kwetsbaar ouderschap'

4 april 2017

5e Jaarcongres: De kracht van het sociale wijkteam

16 mei 2017

De Grote Thuiszorg Dag

28 juni 2017

Het Palliatieve Zorg Congres

13 september 2017
 
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven.