U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Van Der Doesspeld uitgereikt aan Corine Baar-Poort

Donderdag 4 februari 2016 is de Van Der Doesspeld uitgereikt aan Corine Baar, huisarts en initiatiefnemer van gezondheidscentrum Levinas in Rotterdam Kralingen-Crooswijk, voor het opzetten en organiseren van palliatieve zorg in de regio.

Lees meer

Handreiking Gezamenlijke Besluitvorming

Persoonsgerichte zorg vraagt van zowel patiënt als huisarts een andere houding. Samen worden ze geacht te zoeken naar wat gezien alle persoonlijke omstandigheden de beste aanpak is bij een zorgvraag. Voor dit proces van gezamenlijke besluitvorming is nu op basis van bestaande kennis en expertise een handreiking ontwikkeld die vorig jaar is getest in de praktijk.

Lees meer

Ingrid de Vries nieuw lid Raad van Advies

Conform het rooster van aftreden is Wishnu Parsowa (psycholoog) per 1 februari 2016 afgetreden als lid Raad van Advies van ZorgImpuls. We danken Wishnu voor zijn inzet. Nieuw lid Raad van Advies namens de beroepsgroep psychologen is Ingrid de Vries.

Lees meer

Beleidskader Jeugd Rotterdam vastgesteld

Rotterdam Groeit; Beleidskader Jeugd is onlangs vastgesteld door de gemeenteraad Rotterdam. Het beleidskader is gebaseerd op de gezamenlijke visie van de gemeente, professionals van betrokken instellingen, ouders en jongeren. Met het doel dat alle Rotterdamse kinderen kansrijk, veilig en gezond kunnen opgroeien.

Lees meer

Subsidieronde Kraamzorg van start

Vanaf 1 februari 2016 kunnen kennisorganisaties een projectidee indienen op het gebied van Kraamzorg. De sluitingsdatum is 15 maart 2016 om 14.00 uur. De subsidieronde Kraamzorg start op verzoek van het ministerie van VWS en maakt deel uit van het programma Zwangerschap en Geboorte.  

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Studiebijeenkomst 'Een nieuw Samenspel: duurzame verbinding tussen formele en informele netwerken'

17 februari 2016

Week van Zorg en Welzijn 2016

14 maart 2016

Werkconferentie verliesverwerking

15 maart 2016

Substitutiecongres

31 maart 2016