U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Regiotafel voor gezamenlijke planvorming huisartsenzorg

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft begin 2015 het initiatief genomen voor de zogenaamde ‘Regiotafel’ om samen met zorgaanbieders te komen tot uniforme regionale afspraken over zorgvernieuwing, Organisatie Wijkgerichte Zorg (S3) en/of substitutie. De focus ligt op het stimuleren van kwaliteit, efficiëntie en regiovoordeel voor de huisartsenzorg. In dit bericht leest u over de Regiotafel Zuidwest.

Lees meer

Vacature lid Raad van Advies (psycholoog)

ZorgImpuls zoekt een lid Raad van Advies per 1 februari 2016 namens de beroepsgroep psychologen. Bent u praktiserend psycholoog in het kader van Generalistische Basis GGZ met een eigen (groeps)praktijk in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zuidplas, Lansingerland of Barendrecht? Dan zijn we wellicht op zoek naar u.

Lees meer

Professionals zorg en welzijn Capelle pakken door in de wijk

De derde themabijeenkomst Zorg & Welzijn op 1 december 2015 in Capelle aan den IJssel stond in het teken van ‘doorpakken in de wijk’. Wethouder Josien van Cappelle was wederom blij te zien dat zoveel professionals zich inzetten om de samenwerking tussen zorg en welzijn in de wijk te versterken. Ruim 50 deelnemers, van fysiotherapeut tot werkcoach en van wijkverpleegkundige tot buurtcoach, gingen aan de slag.

Lees meer

Wijkverpleegkundig Netwerk Regio Rotterdam in gesprek over de rollen van de wijkverpleegkundige

Op maandag 7 december 2015 vond de tweede themabijeenkomst van het Wijkverpleegkundig Netwerk Regio Rotterdam plaats bij ZorgImpuls. Ruim 30 wijkverpleegkundigen van verschillende organisaties, van zelfstandige tot student, gingen met elkaar in gesprek over de rollen van de wijkverpleegkundige.

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Minisymposium: Integrale aanpak in Prachtwijken

21 januari 2016

Symposium: Het syndroom van Korsakov - een ruwe diamant met vele facetten

29 januari 2016

Studiebijeenkomst 'Een nieuw Samenspel: duurzame verbinding tussen formele en informele netwerken'

17 februari 2016