U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven via onze website.
Heeft u een vraag aan de redactie of wilt u nieuws aandragen? Mail ons
Niet langer geïnteresseerd? Uitschrijven. Is de inhoud niet goed leesbaar? Online bekijken
 

Parel van ZonMw voor 'Even Buurten'

Het project Even Buurten van het Nationaal Programma Ouderenzorg is bekroond met een Parel van ZonMw. Even Buurten is uitgevoerd door de gemeente Rotterdam en versterkt het informele netwerk rondom kwetsbare ouderen waardoor zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Lees meer

Inspiratie tijdens Netwerkplatform ZorgImpuls

Bepalende stakeholders voor de eerstelijnszorg in Rotterdam, Lansingerland, Zuidplas, Capelle aan den IJssel en Barendrecht waren donderdagavond 5 november te gast bij ZorgImpuls op het jaarlijkse Netwerkplatform. Naast de gelegenheid om kennis te maken en te netwerken, konden zij hier inspirerende ideeën opdoen. Dit keer gaf Richard van Houten een voordracht over ‘omgaan met moeilijke mensen’.

Lees meer

Tweede themabijeenkomst wijkverpleegkundigen regio Rotterdam

Op maandag 7 december organiseert het Wijkverpleegkundig Netwerk Regio Rotterdam in samenwerking met ZorgImpuls een tweede themabijeenkomst voor wijkverpleegkundigen niveau 5 die werkzaam zijn in de regio Rotterdam. De bijeenkomst gaat over de expertises en diverse rollen van de wijkverpleegkundige. Welke maken jou succesvol in je werk?

Lees meer

Meer nieuws

Prikbord

Bent u op zoek naar een baan, collega, stageplaats, stagiair, praktijkruimte of samenwerkingspartner binnen de eerstelijnszorg in de regio Rotterdam? Neemt u dan een kijkje op het prikbord. U kunt direct reageren op berichten of u kunt zelf een bericht plaatsen.

Laatste berichten:

Alle berichten

Agenda

Mini symposium Regionaal Consortium Zwangerschap & Geboorte

19 november 2015

Themabijeenkomst 'Ondervoeding bij ouderen'

23 november 2015

Cursus systemisch - dialogisch werken voor logopedisten

25 november 2015

Themabijeenkomst Zorg & Welzijn Capelle aan den IJssel

1 december 2015