header-afbeelding

Bezoek ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de vijfde etage van gebouw 'De Leuve' op de hoek van de Schiedamsedijk en de Schilderstraat. Adres: Schiedamsedijk 41a, 3011 ED Rotterdam.

Met de auto

Wegwerkzaamheden

Er zijn diverse wegomleidingen en afsluitingen in de omgeving van ons kantoor vanwege de verbouwing van de Coolsingel. Tussen 27 september en medio november 2018 wordt er ook gewerkt op de Schiedamsedijk. Een actueel overzicht vindt u op www.decoolsingel.nl. Voor advies over de route naar ons kantoor kunt u kijken op www.rotterdamonderweg.nl. Fietsverkeer en voetgangers kunnen de Schiedamsedijk gewoon blijven gebruiken.

Parkeren

Direct achter 'De Leuve' op de Brandersplaats vindt u een (betaalde) parkeerplaats. Ook is er parkeergelegenheid in de straten rondom het gebouw. De dichtstbijzijnde parkeergarage is "Westblaak" aan de Hartmansstraat 35. Het is mogelijk om tegen gereduceerd tarief te parkeren in 17 stadsgarages. Zie voor meer informatie parkereninrotterdam.nl

Met de metro

Op loopafstand van ons kantoor bevinden zich de metrostations Beurs en Leuvehaven. Op metrostation Beurs kunt u het beste uitgang Westblaak nemen.

Met de tram

Reist u met de tram (8, 23, 25), stapt u dan ook uit bij halte Beurs of Leuvehaven. Van 29 oktober tot en met 9 november rijden er geen trams over de Schiedamsedijk richting de Coolsingel. We adviseren u dan de metro te nemen.

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222