header-afbeelding

Bezoek ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de vijfde etage van gebouw 'De Leuve' op de hoek van de Schiedamsedijk en de Schilderstraat. Adres: Schiedamsedijk 41a, 3011 ED Rotterdam.

Auto

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op de (betaalde) parkeerplaats  achter 'De Leuve' op de Brandersplaats. Ook is er parkeergelegenheid in de straten rondom het gebouw. De dichtstbijzijnde parkeergarage is "Westblaak" aan de Hartmansstraat 35. Het is mogelijk om tegen gereduceerd tarief te parkeren in 17 stadsgarages. Zie voor meer informatie parkereninrotterdam.nl.

Wegwerkzaamheden

In verband met de verbouwing van de Coolsingel kunnen er wegwerkzaamheden of afsluitingen in het centrum van Rotterdam zijn. Een actueel overzicht vindt u op www.decoolsingel.nl. Voor advies over de route naar ons kantoor kunt u kijken op www.rotterdamonderweg.nl.

Openbaar vervoer

De bereikbaarheid van ons kantoor met het openbaar vervoer is goed. Op loopafstand zijn de metrostations Beurs en Leuvehaven. Op metrostation Beurs kunt u het beste uitgang Westblaak nemen. Reist u met de tram (8, 23, 25), stapt u dan ook uit bij halte Beurs of Leuvehaven.

Blijf op de hoogte!


of bekijk de meest recente nieuwsbrief
ZorgImpuls

krachtige partner voor regionale en wijkgerichte zorg

Schiedamsedijk 41a 3011 ED  ROTTERDAM KvK nummer: 24354313

010 - 24 10 222