header-afbeelding
Agenda

Webinar: Wachttijden GGZ pakken we samen aan!

16 maart 2021 17:00 - 18:30
Online Webinar

Voor de vrijgevestigde GGZ regio Rotterdam.

Regio Rotterdam kent de langste wachttijden in de volwassen specialistische GGZ in Nederland. De regionale Taskforce GGZ Wachtlijsten is hard aan de slag om oplossingen te vinden, maar het aantal wachtenden en de wachttijden groeien nog altijd door. Dit geldt ook voor de jeugdzorg in de regio. We staan voor een enorme uitdaging om hier verandering in te brengen. Dat kunnen we alleen samen!

We gaan graag met u in gesprek over structurele vermindering van de wachtlijsten en nodigen u van harte uit voor de Webinar op 16 maart a.s. Hierin informeren we u over de ontwikkelingen van de Taskforce GGZ Wachtlijsten en Jeugd. Daarnaast verkennen we in een interactieve sessie hoe de vrijgevestigde GGZ op een goede manier kan aansluiten bij de regionale aanpak. Ook horen we graag van u welke oplossingen u ziet die bij kunnen dragen aan het verminderen van de regionale wachttijden en het verbeteren van de GGZ voor zowel jeugdigen als volwassenen.

Deze Webinar wordt georganiseerd door Eneida Delgado Silva, directeur van Sane psychologen, in samenwerking met ZorgImpuls. Eneida Delgado Silva neemt deel aan de Taskforce GGZ Wachtlijsten als vertegenwoordiger van de vrijgevestigde GGZ. Eneida is ook bestuurslid van de PSyzorg Hoflanden, een coöperatie van psychologen die met elkaar samenwerken ook in de regio Rotterdam.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. U ontvangt een bevestiging per mail en link voor deelname.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Eneida Delgado Silva, e.delgado@sanepsychologen.nl of Matine van Schie, m.van.schie@zorgimpuls.nl